Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Professionele aggregaat kopen

Waarom zou u een professionele aggregaat kopen? Het is tenslotte een flinke investering. Toch is het voor bepaalde situaties zinvol om er een aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer u met koelcellen werkt, of als u een noodstroomaggregaat nodig heeft voor een ziekenhuis. Als stroom van het lichtnet uitvalt door bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting, heeft u dankzij de back-up altijd stroom tot uw beschikking.

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat is hetzelfde als een generator: een gigantische batterij. Oftewel: een volledig opgeladen aggregaat met een groot vermogen en zonder aansluiting op het lichtnet. Hiermee kunt u op elke plek in Nederland stroom genereren. Zowel op een open plek middenin de natuur als op een plein in een grote stad is stroom verkrijgen geen enkel probleem meer.

Professionele aggregaat kopen bij VOS Noodstroom

Een stroomaggregaat is dus erg ideaal in bepaalde situaties. Waar u koopt u nou een professionele aggregaat? Maak kennis met VOS Noodstroom Systemen: een specialist in aggregatenverkoop en aggregaten verhuur. Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en bieden voor iedere toepassing een passende oplossing.

Professionele aggregaat kopen bij VOS Noodstroom

Hun aanbod aan aggregaten en generatoren is zeer uitgebreid. Zo kunt u bij ons een ‘simpele’ professionele aggregaat kopen met handmatige bediening, maar ook een geavanceerd systeem dat automatisch reageert. Of heeft u juist een stille stroomaggregaat nodig? En het gaat van een aggregaat met een vermogen van 0,2KVA tot een generator met een vermogen tot wel 2000KVA.

Aggregaten verhuur

Zoals gezegd is VOS ook een specialist in aggregaten verhuur. Een aggregaat huren kan bij bepaalde situaties handiger zijn dan kopen. Bijvoorbeeld als u een eendaags festival organiseert of een ander evenement plant. Een tijdelijke aggregaat huren is een goedkopere optie dan een professionele aggregaat kopen.

Denk dus goed na of u een stroomaggregaat wilt huren of kopen. Wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact op met VOS Noodstroom.

VOS Noodstroom Systemen
Adres: Lange Amerikaweg 90, 7332 BR Apeldoorn
Telefoon: 055 54 21473
Provincie: Gelderland

https://www.vosnoodstroom.nl/