Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Prachtige decoratie voor jouw Marokkaanse bruiloft

Bij een Marokkaanse bruiloft wordt er altijd groots uitgepakt. Ze zijn zeer feestelijk en sprookjesachtig! Er wordt niet alleen groots uitgepakt op het gebied van versiering, maar ook qua kleding, eten en drinken. BASMA Weddings is specialist in het organiseren van bruiloften en ook van Marokkaanse bruiloften hebben wij veel kennis.

Marokkaanse decoratie

Een Marokkaanse bruiloft is alles behalve kleinschalig. Er worden meestal minstens 200 gasten uitgenodigd! Het is de bedoeling dat alle gasten zo goed mogelijk geïmponeerd worden. De Marokkaanse bruiloft decoratie van BASMA Weddings kan hier zeer goed bij helpen. Wij regelen graag de aankleding van jouw bruiloft zodat het net lijkt alsof je een Marokkaans sprookje binnenstapt. Wij halen alles uit de kast om jouw bruiloft zo mooi en uniek mogelijk te maken. Daarbij luisteren wij heel goed naar jullie wensen en behoeften want het is jullie speciale dag. Het is onze wens om jullie dag alleen maar specialer en mooier te maken!

Alles voor een Marokkaanse bruiloft

Wij hebben een groot assortiment aan decoratie voor Marokkaanse bruiloften. Denk hierbij aan bruidspodia, koninklijke tafels en stoelen, verschillende soorten bloemen, Marokkaanse bruidsbanken of prachtige accessoires zoals witte bruidsduiven of bloembogen. Niets is ons te gek, vertel ons jullie wensen en wij gaan hard aan de slag om jullie speciale trouwdag alleen maar unieker te maken!

Onze persoonlijke service

Als jullie gebruik willen maken van onze Marokkaanse decoratie verhuur, kun je de beste service mogelijk verwachten. Het is namelijk ons doel om jullie te ontzien van extra stress zodat jullie een zorgeloze dag kunnen beleven. De afspraken die wij samen maken worden absoluut nageleefd door ons. We besteden veel aandacht aan het luisteren naar jullie wensen en het toepassen van deze wensen. Daarom blijven wij ook zoveel mogelijk aanwezig bij het opbouwen van de decoratie. Dit zodat wij zeker weten dat alles naar wens gebeurd! Onze decoratie is van zeer hoge kwaliteit en tot in de puntjes verzorgd, precies zoals je dat verwacht op je trouwdag.

Meer informatie over een Marokaans trouwfeest?

Ben je geïnteresseerd in onze decoratie voor jouw speciale Marokkaanse bruiloft? Of wil je meer informatie voor je met ons in zee gaat? Dat is uiteraard mogelijk! Wij maken graag een offerte voor u op en wij luisteren naar al uw wensen en/of vragen. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op BASMA Weddings.nl of door te bellen naar 033 700 97 03. Wij helpen je graag verder!

https://basmaweddings.nl/