Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Positief denken beïnvloedt zakelijk en privé

Positief denken, je kunt het of je kunt het niet. Fout! Ben jij iemand die verandering of fouten gauw bij zichzelf zoekt, maar lukt het nog niet om positiever te zijn over alles wat om je heen gebeurd, en nog wel belangrijker: alles wat je zelf doet? Dan is het tijd om te kiezen voor je eigen geluk en je kijk op de wereld misschien wel wat positiever te stemmen.

Vanaf het moment dat jij positief de wereld inkijkt, zal alles je ook positiever tegemoet komen. Positief denken helpt positief gedrag stimuleren. Zowel bij jezelf als in je omgeving. Zelf ontdekken hoe dat werkt? Download direct Mooiermens.app en ga aan de slag!

Waarom werkt MooierMens.app?

MooierMens.app biedt praktische tips en oefeningen om positiever in het leven te staan. Daarnaast is alles gebaseerd op het volgende:

  • Alles is wetenschappelijk onderbouwd en opgezet door Dr. Nicolet;
  • De cursussen zijn gebaseerd op zes verschillende persoonstypen die elk hun eigen pad hebben. Hierdoor voelt de cursus altijd als een perfecte aansluiting op jouw persoonlijkheid;
  • Je leert jezelf kennen, jouw deugden herkennen en ontwikkelen en positief gedrag vertonen om daadwerkelijk een Mooier Mens te worden.

Zakelijke ontwikkeling

Het moge duidelijk zijn dat MooierMens.app je op persoonlijk vlak positief doet veranderen. Maar ook zakelijk kan het veel teweeg brengen en werknemers positief bewegen. Niet voor niets gebruiken veel werkgevers MooierMens.app om medewerkers te stimuleren.

Staan Sustainable Development Goals (SDG’s) en integriteit hoog in het vaandel bij jouw organisatie? Dan kan MooierMens.app een ideale manier zijn om die bewustwording hiervan bij medewerkers aan te wakkeren en hen te stimuleren de SDG’s te vertalen naar de praktijk. Op deze manier kan ook compliance management goed geïntegreerd worden in de organisatie.

Compliance management houdt in dat een organisatie opereert volgens alle nieuwe regelgevingen. Veranderend beleid en bedrijfsvoering kunnen voor hakken in het zand zorgen, maar door je met behulp van MooierMens.app te richten op het positieve kan deze transitie een stuk gemakkelijker verlopen. Meer informatie hierover vind je op de website.

Meer weten?

Krijg jij het idee dat MooierMens.app best weleens iets teweeg kan brengen binnen jouw organisatie of op persoonlijk vlak veel mensen, inclusief jezelf, positiever kan stemmen in het dagelijks leven én ten opzichte van verandering? Bekijk dan hier meer informatie over MooierMens.app.

https://www.mooiermens.app/