Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Popart kopen: een persoonlijk schilderij laten maken

Popart kopen: een persoonlijk schilderij laten maken

Popart is een stroming in de moderne kunst die in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw is ontstaan. Ook nu is popart kopen nog steeds populair. De beelden die gebruikt worden, komen uit het gewone leven. Andy Warhol was misschien wel de bekendste popart artiest. De schilderijen bevinden zich op het grensvlak van commercie en kunst en passen in verschillende interieurs en woonstijlen. U kunt ook een persoonlijk schilderij laten maken in de popart stijl met uw eigen afbeelding.

Vroeger en nu als inspiratiebron

Kunstenaar Jack Liemburg laat zich bij het maken van zijn schilderijen inspireren door verschillende stromingen. Bij hem kunt u online popart kopen, maar u kan ook een persoonlijk schilderij laten maken waarbij zowel elementen van de popart terug komen als de oude meesters. Zo geeft hij een eigen draai aan de schilderijen van de grote schilders uit de Gouden Eeuw.

Een persoonlijk schilderij laten maken

Een persoonlijk schilderij laten maken is een bijzondere ervaring. Uw eigen foto’s, ideeën of inspiratiebronnen komen tot leven in een schilderij. De kunstenaar luistert goed naar uw wensen en aan de hand daarvan gaat hij aan de slag. Deze schilderijen zijn een eyecatcher aan de muur van uw kantoor of in uw woonkamer.

Neem een kijkje in de artshop

Naast schilderijen op maat is het ook mogelijk om kant-en-klare kunstwerken te kopen. Een fles wijn wordt wel heel bijzonder met een kunstig etiket. Ook art kussens zijn een origineel alternatief voor een schilderij aan de muur. De mix van schilderkunst en fotobewerking maakt de schilderijen uniek. Een schilderij van Jack van Liemburg draagt duidelijk zijn eigen stempel. Hij toont het leven van alledag in al zijn rauwe schoonheid.

https://www.jacksart.nl/