Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Poolse Tandarts in Den Haag – Art of Teeth

Een regelmatig bezoek aan de tandarts is nodig voor een goede mondhygiëne

U hoeft niet te wachten tot u kiespijn hebt om naar de tandarts te gaan. Een controle bij de tandartsen van Art of Teeth stelt hen in staat om te controleren of uw tanden en uw tandvlees in orde zijn. Wanneer nodig zullen zij verschillende tandheelkundige behandelingen uitvoeren

Dit kan gaan van gaatjes vullen, extractie ter voorbereiding van protheses of implantaten, wortelkanaalbehandeling….

Naar de tandarts gaan: een jaarlijkse routine

Eenmaal per jaar naar de tandarts gaan wordt over het algemeen voldoende geacht. Ook voor kinderen en adolescenten die meer risico lopen op het ontwikkelen van gaatjes dan volwassenen is dit aan te raden.

Poolse tandarts Den Haag

U heeft waarschijnlijk al gehoord over de goede reputatie van Poolse tandartsen. Er zijn mensen die er een reis naar Polen voor over hebben. Maar dit hoeft helemaal niet. Art of Teeth Den Haag heeft ook Poolse tandartsen in dienst.

Ze zijn er niet alleen voor de Pools sprekende bevolking in ons land maar voor iedereen die behandeld wil worden door een Poolse tandarts.

Het diploma van tandarts in Polen wordt overal in de Europese Unie erkend. Na een opleiding van vijf jaar aan de universiteit van Poznań of Lublin is de Poolse tandarts specialist in pathologieën van het gebit, het tandvlees en de kaak. De Poolse tandarts Den Haag stelt de diagnose en voert de behandeling uit. Hij speelt ook een belangrijke rol in de preventie van tandbederf bij zijn patiënten. De Poolse tandarts Den Haag is getraind om met een grote handigheid en concentratie medische ingrepen uit te voeren. Hij weet ook hoe hij de psychologie moet gebruiken om patiënten die zich zorgen maken over de pijn van bepaalde behandelingen, gerust te stellen.

https://www.artofteeth.nl/taal-pools