Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Plantenbakken en moestuintafels voor jouw tuin

Een mooie tuin is er eentje die aangekleed is, die voorzien is van mooie planten en die de functie heeft van een plek waarin je je heerlijk kunt terugtrekken. Daar zijn ze zich bij Compleetgroen ook van bewust en daarom kun je er terecht voor de meest uiteenlopende tuinaccessoires, zoals moestuintafels en plantenbakken. Het aanbod hierin is zeer groot en daarom is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de website Compleetgroen.nl. Deze expert op het gebied van tuinaccessoires is een zeer goede bron als het gaat om het vinden van de meest uiteenlopende tuinaccessoires. De plantenbakken en de moestuintafels zijn ook zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Cortenstaal plantenbakken

Een van de meest opvallende plantenbakken die je hier kunt vinden zijn die gemaakt zijn van cortenstaal. Dit is een sterk type staal dat bestaat uit meerdere materialen, waaronder Nikkel. Dit type staal is zo sterk dat het goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en daarnaast ook stevig en krasbestendig is. Het uiterlijk valt misschien ook direct op. Het koperachtige uiterlijk past heel goed binnen elk interieur van de tuin en kan goed worden gecombineerd met verschillende accessoires van de tuin. Het is onderhoudsvrij materiaal, maar af en toe een behandeling met een speciale spray zorgt ervoor dat het materiaal en de cortenstaal plantenbakken extra mooi blijven.

Moestuintafels

Moestuintafels hebben een groot voordeel. Zo warmt de aarde in de tafels sneller op omdat de wanden opwarmen door de zon. Dit heeft weer een goede werking op de groei van de planten. Daarnaast ben je ook minder afhankelijk van de kwaliteit van de aarde, maar kun je het geheel in deze tafels beïnvloeden zodat de groei van de planten optimaal is. Een ander belangrijk voordeel is dat je minder snel kans hebt op slakken in de bak. Deze moestuintafels zijn echt de moeite waard om te hebben als je van planten en oogsten houd.