Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Peuterspeelzaal Zandvoort

Laat ook uw peuter in Zandvoort opvangen bij Ducky Duck!

Als u in Zandvoort woont, dan boft u even zeg. Waar sommige mensen lang voor moeten reizen, dat heeft u gewoon binnen handbereik: de zee en het strand. Maar er moet ook gewerkt worden uiteraard. En uw kinderen zijn nog klein, wie gaat er nu op ze passen? Nee, u boft nog meer. BSO Zandvoort is een gezellige peuteropvang voor kinderen van twee tot vier jaar. BSO Zandvoort biedt ook uw peuter een warm thuis.

Kwaliteit en gezelligheid

U wilt het beste voor uw kind. De peuteropvang waar uw kind heen gaat moet goed bekend staan en een hoogwaardige opvangplek zijn. Uw kind moet er warm ontvangen worden en zich er al snel prettig voelen. Bij kinderopvang Zandvoort is dat zeker het geval. U zult zien hoe alle goed opgeleide en ervaren begeleiders ook met uw liefste peuter omgaan. En kijk nou eens hoe snel uw kindje al speelt met de andere kinderen. De vraag is of uw peuter straks nog wel naar huis wil of liever bij peuterspeelzaal Zandvoort blijft.

Met een gerust hart

Wij begrijpen als geen ander dat het niet niks is om uw kind naar peuterspeelzaal Zandvoort te brengen. Uw peuter is zo lang lekker thuis geweest. Af en toe sliep hij eens ergens anders, maar nu gaat hij gewoon dagdelen of zelfs dagen van huis. U kunt er gerust op zijn: bij peuterspeelzaal Zandvoort voelt uw kindje zich al snel helemaal thuis, zeker als het ontdekt welke leuke activiteiten er zijn.

Ga je mee?

U zult het vaak moeten zeggen als uw peuter verknocht is geraakt aan kinderopvang Zandvoort: “ga je mee?” Het heeft het zo goed naar zijn zin, dat het ’t liefste zou blijven. Eenmaal thuis bij papa en mama is het natuurlijk nóg gezelliger, maar het valt niet altijd mee om weg te gaan bij BSO Zandvoort.

https://www.duckyduck.nl/