Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Partyverhuur Eindhoven, Nuenen, Den Bosch en Helmond

Geeft u binnenkort een groot feest, omdat u de vijftig jaar bent gepasseerd? ICOMO Partyverhuur verzorgt graag de feesttent, springkussens voor de kinderen en de aankleding. Voor alle feesten en partijen kunt u ons inhuren: huwelijken, (speciale) verjaardagen, familiefeesten, communiefeesten, zakelijke evenementen, dorpsfeesten of babyshowers. Wij zijn actief in héél Noord-Brabant: voor partyverhuur Eindhoven of partyverhuur Nuenen.

Partyverhuur in Den Bosch en omgeving

Woont u in de omgeving van Den Bosch en op zoek naar een partyverhuurbedrijf om uw huwelijk te vieren met alle familieleden, vrienden en kennissen? ICOMO is dé partyverhuur in Den Bosch. Bent u bang dat uw huis te klein is voor alle gasten en attributen? Wij hebben een groot aanbod aan tenten in de uitleen. Zo hebben wij aluhallen, pagodetenten en vouwtenten. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan meubels. Gaat u voor barkrukken, tafels of terrasstoelen? Aan u de keus!

Partyverhuur Helmond

Een familiereünie organiseren in Helmond, uw geboortestad? Dan kan uiteraard ook partyverhuur Helmond. Naast meubilair en tenten bieden wij nog veel meer verhuurartikelen aan als partyverhuur Nuenen. Wat dacht u van verschillende feest- en verkoopbenodigdheden, verlichting, podium, dranken en de bier-tap. Wij denken ook aan de niet zo voor de hand liggende attributen. Bijvoorbeeld vloeren, verwarming, toiletwagens en linnen doeken voor op de tafels.

Partyverhuur ICOMO in Eindhoven en Nuenen

Wat zijn de voordelen van ICOMO Partyverhuur?

  • Wij komen onze afspraken altijd na
  • Groot verhuuraanbod
  • Zeer klantvriendelijke en persoonlijke service
  • Uitstekende kwaliteit
  • Professionele, schone en solide materialen
  • Opbouw en afbouw mogelijk
  • Veel tevreden klanten
  • Gevestigde naam in de provincie Brabant
  • Totaalleverancier van partytoebehoren en accessoires
  • Scherpe tarieven

Over ICOMO

Al sinds 1998 regelt Partyverhuur ICOMO feestjes, partijen en verjaardagen. Wij staan voor betrouwbare feesttenten, duidelijke verhuurafspraken en een uitstekende service. Of u nu huurt of koopt bij ICOMO, u bent in een klaar met het aanschaffen van alle partybenodigdheden!

Bestel nu al uw benodigde feestattributen

Heeft u nog een vraag aan ons of heeft u behoefte aan meer informatie? Geen enkel probleem, wij helpen u graag. Kom in contact met ons door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever bellen? Ons telefoonnummer is 0611110411. Of mail ons via icomo@partyverhuurbrabant.com.

https://www.partyverhuurbrabant.com/