Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Officiële Nederlandse bus opkoper

Koop mijn bus als bus opkoper

Koopmijnbus staat voor jou klaar als bus opkoper. Heb je een bus die dringend weg moet? Meld deze dan gelijk aan via de website van Koop Mijn Bus. Je hebt binnen enkele werkdagen al een bod gekregen. Dit is geheel vrijblijvend, dus je hoeft er niet mee akkoord te gaan. Het maakt niet uit of de bus beschadigingen of gebreken heeft. Via de website kun je zeer eenvoudig het kenteken invoeren, enkele vragen beantwoorden en jouw contactgegevens achterlaten. Op basis van deze gegevens krijg je een passend bod. De bus wordt gewoon bij jou op gehaald, dus je hoeft nergens heen.

Officiële Nederlandse opkoper

Koopmijnbus is een officiële Nederlandse opkoper. Ze kopen bedrijfswagens, bussen en auto’s van allerlei merken, waarbij het er niet toe doet of het voertuig schade of andere gebreken heeft. Je krijgt altijd een goede prijs voor het voertuig en je wordt compleet ontzorgd. Dit betekent bijvoorbeeld dat ze de bus gewoon bij jou komen ophalen. Je hoeft hem dus niet zelf ergens heen te brengen, wat een hoop gedoe scheelt. Als je het aanmeldformulier invult, krijg je een goed aankoopvoorstel. In enkele gevallen krijg je zelfs al binnen 24 uur een voorstel.

Verkoop snel jouw bus aan een bus opkoper

Het verkopen van een bus kan een tijdrovend proces zijn. Het wordt ook steeds lastiger gemaakt, waardoor het een groot obstakel wordt. Bij Koopmijnbus begrijpen ze dit, en hebben ze het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zodra je akkoord gaat met het bod, krijg je het geld direct op jouw rekening. Tijdens het ophalen van de bus ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs. Vergeet niet het kentekenbewijs mee te geven als ze de bus komen ophalen! Zie je dit zitten? Kijk dan direct op hun website en neem gelijk contact met ze op.

https://koopmijnbus.nl/