Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Nieuwe PVC vloeren in Amersfoort

Een poosje geleden heb ik nieuwe PVC vloeren in Amersfoort aangeschaft voor mijn hele huis. In dit blog vertel ik waarom en waar ik deze vloeren heb aangeschaft en waarom jij dat ook moet doen.

Oude vloeren helemaal kapot

Het punt is dus dat ik twee kinderen en een hond heb. Toen mijn kinderen jonger waren en zij veel met speelgoed op de vloer speelden, is de hele lak van het laminaat verdwenen. De vloer zag er echt niet meer uit. Ook de nagels van de hond op die vloer waren geen succes.

Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor PVC vloeren. Ik heb ook gekeken naar gietvloeren in Amersfoort want dat was ook zeker een goede optie. Uiteindelijk kwam ik samen met mijn partner tot de conclusie dat een mooie PVC vloer wat beter bij onze inrichting past.

Vloeren van VH Vloeren

Wij hebben onze nieuwe PVC vloer bij VH Vloeren gekocht. Zij hebben een mooie showroom waar je alles zelf kunt gaan bekijken. Tevens zijn ze echt gespecialiseerd in vloeren en geven ze heel goed advies. Niet alleen op het gebied van de aanschaf van de vloer, maar ook het egaliseren van de vloer, het leggen en het onderhoud.

Aangezien ze bij VH Vloeren een legservice hebben, en ik twee linkerhanden heb, hebben we de vloeren laten aanleggen door VH Vloeren. Zo waren we verzekerd van een juiste en snelle aanleg van de vloer en kunnen we er optimaal van genieten.

Vloer leggen? VH Vloeren bellen!

Dus als jij op zoek bent naar nieuwe PVC vloeren in Amersfoort of naar gietvloeren in Amersfoort, neem dan direct contact op met VH Vloeren! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen, dat kan ik je garanderen.

https://vhvloeren.nl/