Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Nieuwe dakbedekking in Assen

Het was al tijden tijd voor nieuwe dakbedekking in Assen voor op onze woning met rieten dak in Drenthe. Het bedrijf dat de dakbedekking vroeger op onze woning heeft gelegd en onderhoud heeft gepleegd, bestaat helaas niet meer. De man was al oud en had geen kinderen die het bedrijf konden overnemen. Om die reden konden we deze dakdekker niet meer bellen.

Gelukkig hoorden we van onze buren dat er nog een rietdekker in Drenthe werkzaam is, namelijk rietdekkersbedrijf Zwols. Dit bedrijf heeft alles in huis om de rieten wensen van haar klanten te realiseren. Waaronder onze wensen op dit gebied. Dankzij deze dakdekker is de dakbedekking van onze woning weer helemaal op en top in orde.

Vakkundige restauratie

Het dak van de woning was echt aan reparatie toe. Gelukkig wist deze rietdekker er wel raad mee. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verrichten van allerlei werkzaamheden aan rieten daken. Een gedeelte van de dakbedekking op het dak moest vervangen, dat had echt wel zijn beste tijd gehad.

Die plekken op het dak zijn opgestopt en het riet is vervangen, waardoor helemaal niet meer merkbaar is dat er überhaupt restauratie heeft plaatsgevonden! Het dak is nog steeds een perfect ogend geheel dat warmte uitstraalt. Zo mooi! We zijn nog iedere dag ontzettend blij met het feit dat we hebben gekozen voor een rieten dak. Een rieten dak geeft zo veel meer sfeer dan een pannendak!

Op zoek naar een rietdekker?

Bent u voor uw dak zoek naar een rietdekker die wel raad weet met allerlei klussen aan een rieten dak? Dan raden we zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Rietdekkersbedrijf Zwols. Wanneer u de referenties leest, leest u dat al veel tevreden klanten u voor zijn gegaan. Bent u de volgende tevreden klant? Neem gerust eens een kijkje op de website en neem contact op voor meer informatie.