Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Mijn samenwerking met Bureau Incasso

Ik heb een groot bedrijf en merk dat het me heel veel tijd kost om achter mensen aan te gaan die weigeren te betalen. Daar gaat meer tijd in zitten dan u van tevoren denkt. Bovendien kost dat natuurlijk ook echt heel veel geld, geld waar een ondernemer juist recht op heeft.

Omdat ik door de maanden heen merkte dat er echt veel te veel tijd in ging zitten, besloot ik om in zee te gaan met incassobureau Bureau Incasso. Dat is een Bureau Incasso incassobureau in Utrecht en omgeving dat graag een efficiënte oplossing biedt die doelgericht is.

No cure, no pay

Wat ik vooral heel erg fijn vind aan dit incassobureau in Tilburg en omstreken, is het feit dat ik niet hoef te betalen als de medewerkers de vordering niet succesvol kunnen innen. Wanneer geen oplossing plaatsvindt, vindt er ook geen betaling plaats. Zo simpel is dat! De kosten die dit bedrijf maakt worden betaald door uw debiteur.

Zodoende betaalt u dus echt geen abonnementskosten, succesfee, dossierkosten of andere kosten die sommige incassobureaus wél doorberekenen aan hun Op deze manier heb ik meer zekerheid om een incassobureau in te schakelen. Ik loop immers geen enkel risico meer op nog meer verlies! Het draait bij dit incassobureau immers allemaal om de tevredenheid van de klant.

Met respect voor de debiteur

Wat is ook heel erg prettig vind aan dit incassobureau in de omgeving van Utrecht en Tilburg, is het feit dat een optimaal klantbehoud van groot belang is. Ik vind het heel erg belangrijk dat mijn debiteuren met respect behandeld worden. Er kunnen immers heel veel redenen zijn voor het niet betalen.

Gelukkig gaat Bureau Incasso de dialoog aan met mijn debiteuren, zodat de daadwerkelijke oorzaak van de betaalachterstand achterhaald wordt. Kortom: ik ben blij dat dit incassobureau ervoor zorgt dat mijn debiteuren alsnog betalen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. U kunt meteen een vordering indienen.

https://bureauincasso.nl/