Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Mediator in Alkmaar of Amstelveen gezocht?

Ik had een mediator in de omgeving van Alkmaar nodig. Mijn ex en ik zijn ongeveer 2 maanden geleden uit elkaar gegaan. We waren 7 jaar getrouwd. En in die tijd zijn we de trotse ouders geworden van twee kinderen.

 

Na 7 jaar besloten we uit elkaar te gaan. Dat was een gezamenlijke beslissing; we stonden er allebei achter.

Woningissue

In eerste instantie zaten we met elkaar op één lijn wat betreft de afspraken. We wilden allebei co-ouderschap en de alimentatie voor de kinderen was ook geen issue. Maar toen kwam het onderwerp ‘huis’ om de hoek kijken.

Ik was van mening dat ik in het huis kon blijven wonen met de kinderen. En mijn ex-man zou dan naar een andere woning verhuizen. Maar hij had in zijn hoofd dat we zouden ‘birdnesten’: de kinderen zouden in ons huis blijven wonen en wij zouden daar om de week voor ze zorgen. We konden het niet eens worden met elkaar.

Persoonlijke mediator

Daarom zocht ik naar een mediator in Alkmaar, onze woonplaats. Ik vond het mediationbureau Uw Familiemediator. Valerie Goudriaan is laagdrempelig en heeft een persoonlijke aanpak. Ze verzorgt korte en effectieve scheidingstrajecten. We gingen bij haar op bezoek en vertelden aan haar wat ons dwarszat.

Ze begreep ons probleem en zocht samen met ons naar de juiste oplossing. Door veel met elkaar te praten begrepen we elkaars standpunten. De mediator leidde dus het gesprek en was waar dat nodig was de bemiddelaar.

Uiteindelijk kwamen we samen tot het besluit dat het financieel beter was als ik in de woning bleef wonen samen met de kinderen. Anders moesten we alle twee een nieuwe woning vinden en dat is gezien de huidige woningmarkt in Nederland een hels karwei.

Mediator in Amstelveen en Utrecht

Uw Familiemediator is o.a. actief in Alkmaar, Amstelveen en Utrecht. Dus zoekt u een ervaren mediator te Amstelveen? Ik raad Uw Familiemediator zeker aan!

Uw Familiemediator Wij zijn werkzaam in diverse regio’s en op diverse locaties. Kijkt u op onze website voor een Familiemediator bij u in de buurt! Hoofdkantoor: H. Knoopstraat 1, 2171 PW Sassenheim Telefoonnummer: 06-34919583 Provincie: Zuid-Holland

https://www.uwfamiliemediator.nl/