Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Mediation in Zwolle

Mediation in Zwolle

Bevindt u zich momenteel in de vervelende positie van een conflict? Laat het probleem dan niet langer door sudderen en ga de confrontatie aan! Vind u dit wat cru en ondoordacht klinken? Dat hoeft niet, want u kunt ook de confrontatie aangaan door in gesprek te gaan, onder begeleiding van een mediator. Dit noemen we mediation en voor professionele en persoonlijke mediation in Zwolle kun je terecht bij Fibbe Conflictbemiddeling.

Mediation of conflictbemiddeling is een manier om zelf ruzies en conflicten op te lossen zonder inmenging van anderen. Mediation doet u in uw eigen tempo (snel of juist rustig) en tegen veel lagere kosten dan die van een procedure met twee advocaten.

Wanneer kies ik voor mediation bij een conflict?

Mediation in Zwolle wordt veelal ingezet bij de volgende soorten veelvoorkomende conflicten:

  • Scheiding en familiekwesties;
  • Arbeidsconflicten (werkgever/werknemer)
  • Strafzaken
  • Zakelijke conflicten (vennoot, relatie, etc.)
  • Overheidszaken
  • Burenconflicten

Zoals u kunt zien, kan mediation ingezet worden bij heel verschillende soort conflicten. Het kan al gaan om iets als een burenruzie (denk aan de Rijdende Rechter, maar dan vraagt u een mediator), maar het kan ook om een conflict binnen uw familie of gezin gaan of een conflict op de werkvloer betreffen. Of u nu behoefte heeft aan scheidingsbemiddeling of mediation in Zwolle voor een arbeidsconflict, u kunt rekenen op de hulp van een mediator.

Wat kost mediation in Zwolle?

Bent u benieuwd of mediation in Zwolle iets voor u zal kunnen betekenen? Het verschil kan maken? Zolang u graag wilt dat het conflict of de ruzie opgelost wordt en u dit vooral graag op een beschaafde manier doet waarbij beide partij er goed uitkomen, dan is mediation absoluut een aanrader. De kosten voor mediation kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van of u deze zelf betaalt of dat u recht heeft op een toevoeging. Indien u hier recht op heeft, kan het zo zijn dat u helemaal niets betaalt voor de mediation in Zwolle van Hans Fibbe.

Voor een snelle en echte oplossing

Mediation kan -als het moet- op de dag van de aanvraag meteen worden ingezet. Mediation in Zwolle gaat op uw eigen tempo, maar Hans Fibbe zorgt graag dat uw conflict zo snel mogelijk goed is opgelost als u dit ook graag wilt. Een afspraak maken om te kijken wat Hans voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op en bekijk de website van Fibbe Conflictbemiddeling voor meer informatie.

https://www.fibbeconflictbemiddeling.nl/mediator-zwolle/