Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Mediation in Doetinchem

Mediation in Doetinchem

Voor wie op zoek is naar conflictbemiddeling in de omgeving van Doetinchem, kan terecht bij Hans Fibbe van Fibbe Conflictbemiddeling. Hans biedt mediation in Doetinchem en de wijde omgeving aan, aan eenieder die hier behoefte aan heeft. Er wordt vaker mediation ingezet om conflicten en problemen op te lossen dan de meeste mensen denken. Het is ideaal om in een hele lastige familiekwestie of in een zakelijk conflict, een derde vertrouwelijke partij te betrekken. Hans Fibbe kan voor u die persoon zijn die u kunt vertrouwen.

Over Hans Fibbe

Hans Fibbe heeft al een ruime ervaring in mediation in Doetinchem. Van arbeidsconflicten tussen een werknemer en zijn werkgever tot scheidingsbemiddeling en burenconflicten. Zelfs voor conflicten waarvan u zelf misschien denkt: ‘moet ik hiervoor nou een bemiddelaar inschakelen?’ is het ontzettend fijn om een onafhankelijke partij te hebben die uw gesprek met de andere partij begeleidt en in goede banen leidt. Hans Fibbe doet dit graag voor u, zodat u na de mediation in Doetinchem goed met (of zonder) elkaar verder kunt. Het doel van de mediation is het oplossen van ruzies en conflicten en uiteindelijk twee partijen hebben die tevreden zijn over de uitkomst van de mediation in Doetinchem.

Hans zorgt voor een goede balans tussen klant, relatie en de inhoudelijke facetten van de zaak. Elk conflict wordt met een eigen invalshoek behandeld en Hans zorgt er graag voor dat mensen naar zichzelf gaan kijken om ook de ander te begrijpen. Vanaf dat punt bent u klaar om goed met elkaar in gesprek te gaan.

Advies van Hans Fibbe krijgen?

Wilt u graag meer weten over wat Hans Fibbe voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust de website van Fibbe Conflictbemiddeling en neem contact op met Hans. Hij helpt u graag met mediation in Doetinchem en omgeving.

https://www.fibbeconflictbemiddeling.nl/mediation-doetinchem/