Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Maritiem en technisch uitzendbureau in Rotterdam

Ruim vier jaar geleden ben ik aan de slag gegaan in de elektrotechniek. Hier had ik een opleiding voor afgerond, dus ik wist me er wel raad mee. Ongeveer 6 maanden geleden kwam ik echter op straat te staan. Het bedrijf waar ik werkte ging failliet. Omdat ik toch brood op de plank wil brengen ben ik op zoek gegaan naar nieuw werk. Heel makkelijk ging dat alleen niet. Om die reden ben ik het via een uitzendbureau gaan proberen. Zo kwam ik uit bij Easycrew, een maritiem en technisch uitzendbureau dat gevestigd is in Rotterdam. Zij hebben een brede vacaturebank met niet alleen technische vacatures, maar ook maritieme vacatures in deze sectoren.

Easycrew spreekt dezelfde taal

Wat ik erg fijn vond aan de mensen bij Easycrew is dat ze zelf ook ervaring in de maritieme en technische sector hebben. Zo werd mij verteld dat ze ruim 35 jaar werkzaam zijn geweest in deze branches. Dat is dan ook de reden dat we dezelfde taal spreken. Zo begrijpen zowel hun opdrachtgevers als de potentiële kandidaten erg goed. Na een intakegesprek was het ze meteen duidelijk wat mijn wensen waren. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan om een vacature te vinden die daar goed op aansluit. Voor technische functies kan het soms lastig zijn voor bedrijven om personeel te vinden dat over de juiste kwaliteiten beschikt. Gelukkig beschik ik over specifieke kwaliteiten als het gaat om elektrotechniek. Ik heb dus goede hoop.

Uitzendbureau met een ijzersterk netwerk

Easycrew is een maritiem en technisch uitzendbureau met een ijzersterk netwerk. Doordat zij zelf ook veel ervaring in de sectoren hebben en tevens in twee specifieke sectoren gespecialiseerd zijn, hebben ze veel goede contacten kunnen opdoen. Wat ik merkte is dat ik veel persoonlijke aandacht kreeg. Als ik een vraag had kon ik ze ook altijd bereiken. Ze staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor kandidaten en opdrachtgevers klaar.

Een nieuwe uitdagende functie vinden

Uiteindelijk heb ik via Easycrew een nieuwe baan weten te vinden. Tegenwoordig ben ik werkzaam als servicemonteur voor een bedrijf in de elektrotechniek. Ik kan hier mijn kwaliteiten uitstekend toepassen en heb het erg naar mijn zin. Voor mensen die ook op zoek zijn naar maritieme of technische vacatures raad ik het uitzendbureau zeker aan. Zij hebben mij top geholpen en ik weet zeker dat ze ook andere mensen weer aan een uitdagende functie kunnen helpen.

https://www.easycrew.com