Grotemarkt beraad
Image default
Mode en Kleding

Marie jo is kwaliteit en dat voel je

We hebben vast allemaal wel al eens een bh aangehad die gewoon niet lekker zat. Simpelweg omdat het stofje kriebelde of omdat de beugels een beetje scheef zaten. Soms kan het er ook gewoon aan liggen dat vrouwen niet weten hoe ze een bh moeten dragen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat zelfs de meest kwalitatief goede bh niet lekker zit. In deze blog lees je meer over hoe je een bh moet dragen.

Geen afzakkende bandjes

Je kent het misschien wel. De hele dag bh-bandjes die afvallen, super irritant. Maar wat kun je ertegen doen? Heel simpel, gewoon de bh iets strakker afstellen. Wat veel vrouwen doen is de bh weer veel te strak afstellen waardoor de bandjes gaan snijden in de schouder. Ook al klinkt het als iets heel simpels moet je echt even goed letten op hoe je de bandjes afstelt.

Goed aantrekken

Wist je dat er speciale manieren zijn van hoe je een bh het beste aan kunt doen? Het beste kun je de slotjes vasthouden en een beetje voelen waar de openingen zitten. Op deze manier kun je de bh voor je houden en direct sluiten. Het draaien van een bh kan het elastiek uitrekken, vermijd dit dus zoveel mogelijk.

Ga voor kwaliteit met een Marie Jo bh

Een Marie Jo bh wordt gemaakt van de beste stoffen en materialen. Hierdoor zit het niet alleen veel lekkerder, maar blijft de Marie Jo bh ook nog eens veel langer mooi. Dubbel zoveel plezier van je Marie Jo bh.

 

https://dolcedonna.shop/collections/marie-jo