Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Makelaars met een effectieve verkoopstrategie

Wanneer je binnenkort gaat verhuizen zul je jouw woning op de woningmarkt moeten aanbieden. Het verkopen van een huis vereist een effectieve verkoopstrategie. De makelaars van Wiebox Makelaars zijn zeer ervaren en kunnen jou daar bij helpen. Zij zorgen ervoor dat het verkooptraject snel en probleemloos verloopt, waarbij jouw huis tegen gunstige voorwaarden verkocht wordt.

Een persoonlijke benadering

Wiebox Makelaars is een makelaarskantoor met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem. Wij hanteren een persoonlijke benadering. Doordat we zeer persoonlijk betrokken zijn kan een continuïteit bij het verkopen van de woning gegarandeerd worden. Het verkopen van jouw woning geschiedt aan de hand van 4 fases, die we stapsgewijs doorlopen voor een optimaal verloop.

In 4 fases je woning verkopen

Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn beginnen we met een goede voorbereiding. We onderzoeken de wensen van de klant, inventariseren deze en stellen op basis daarvan en plan van aanpak op. Vervolgens gaan we de woning presenteren op de woningmarkt en stellen we de verkoopprijs op. Daarop maken we afspraken voor bezichtigingen met potentiële kopers en gaan we onderhandelen over de prijs. We begeleiden je helemaal tot aan het einde, de uiteindelijke overdracht.

Kom in contact met Wiebox Makelaars!

Meer weten? Een afspraak maken voor een gratis waardebepaling? Bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact op. Je kunt ons telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: 018 3763824 (Gorinchem) of 078 2060311 (Dordrecht).

https://www.wiebox.nl/