Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Maak uw doelgroep specifiek

Een selectieprocedure van de juiste kandidaten voor de invulling van uw vacature kan behoorlijk wat tijd en energie kosten. Het is dan belangrijk om van tevoren goed te weten naar wie u precies op zoek bent. Het helpt om vooraf uw ideale kandidaat zo specifiek mogelijk te beschrijven. Hoeveel ervaring moet hij of zij hebben? Welke competenties ziet u het liefst? En heeft de ideale kandidaat een specialisatie nodig? Wanneer u bepaalde eigenschappen voor uzelf heeft omschreven, maakt u uw doelgroep een stuk specifieker. Dit helpt u een keuze maken tijdens de selectieprocedure.

Zoek in het juiste netwerk

U weet wie u wilt bereiken en wie de juiste kandidaat voor uw vacature zou zijn. Nu is het zaak om deze kandidaat in het juiste netwerk te zoeken. Wanneer u namelijk altijd net verkeerd zoekt, kan u dit onnodig veel tijd kosten. Nog gemakkelijker is het om in een al bestaand netwerk in branche te zoeken. Bijvoorbeeld het uitgebreide netwerk van Haldu Groep. Hier vindt u vakmensen in de infra, bouw en automotive. Ook het netwerk binnen de (civiele) techniek en industriebouw is groot. Wanneer u gebruikmaakt van dit netwerk, weet u eenvoudiger de juiste mensen aan u te binden. Daarnaast zorgt Haldu Groep, naast recruitment, voor contractbeheer. Hierdoor bent u zeker van volledige en foutloze contracten. Voor grotere projecten bent u wellicht op zoek naar meerdere kandidaten, ook hierin heeft Haldu Groep jarenlange ervaring.

Zorg voor ondersteuning

U weet inmiddels wie u zoekt en u weet waar u deze sollicitanten kunt vinden. Zodra u de juiste mensen op de juiste plaats hebt, stopt het proces nog niet. Wanneer u voor de juiste ondersteuning tijdens het inwerkproces zorgt, heeft u hier later nog profijt van. Het is eveneens een tijdrovende klus die Haldu Groep graag voor u oppakt. Ook voor passende opleidingen en professioneel gereedschap wordt gezorgd. Zo heeft u straks de perfecte kandidaat die volledig uitgerust in de startblokken staat.

https://www.haldugroep.nl/