Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Maak indruk met een promotiekoffer op maat

Je hebt het vast weleens bij een andere vertegenwoordiger of concurrent gezien: een mooie promotiekoffer waarin de producten geweldig tot hun recht komen. Wat je er ook in stopt, het ziet er top uit, omdat het perfect past in een op maat gemaakte promotiekoffer inclusief huisstijl. Het staat luxe, zeer professioneel en stiekem wil jij het ook. Gelukkig kan dat ook zeker en het is niet eens zeer prijzig.

Met de juiste middelen bij de hand hoef je de sale enkel nog in te koppen met je verkoopskills. Breng jouw manier van verkopen naar the next level met een eigen promotiekoffer in eigen huisstijl. Dat is pas indruk maken op je klanten.

Waarom een koffer op maat laten maken?

De vraag is waarom niet? Met een mooie promotiekoffer met jouw product(en) erin weet je dat het nooit meer aan gebrekkig presentatiemateriaal zal liggen. Al voordat iemand de producten ziet, begint de merkbeleving al aan de buitenkant van de koffer. Geheel in stijl worden jouw producten vervolgens getoond. Als dat geen wauw-effect achterlaat!

Daarnaast kunnen we je nog wel wat redenen geven om te kiezen voor een koffer op maat om je producten mee te promoten:

  • Het oogt zeer professioneel;
  • Het oogt betrouwbaar, want je hebt geïnvesteerd in de presentatie;
  • Het maakt producten presenteren een stuk makkelijker en overzichtelijker;
  • Het oogt exclusief;
  • De koffer beschermt de inhoud goed tijdens het vervoeren;
  • Jij komt goed voorbereid en georganiseerd over;
  • Een koffer op maat biedt jou rust, want alles ligt geordend in de koffer.

Een investering in promotiekoffers betaalt zich gauw terug als je dankzij een vlekkeloze presentatie alle voordelen uit je promotiekoffer haalt.

Wat is jouw doel?

Of je nu een promotiekoffer voor tijdens klantgesprekken wilt laten maken, een professionele indruk op een beurs wilt achterlaten met een promotiekoffer, of promotiekoffers met producten naar huidige of nieuwe klanten wilt verzenden; het is allemaal mogelijk bij Insolpa.

Wij maken promotiekoffers voor verschillende doeleinden en alles is bespreekbaar. Wanneer wij zeggen dat we iets op maat kunnen aanbieden, dan kunnen we dat ook echt. Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. We zorgen graag dat jij goed voor de dag komt met perfect promotiemateriaal.

“We stemmen de gehele promotiekoffer af op het product dat erin zit. Vanbinnen en vanbuiten.”

Typen promotiekoffers

Je kunt bij ons kiezen uit het ruimste assortiment koffers waarvan zowel de buiten- als binnenkant geheel op maat gemaakt kan worden. Je kunt kiezen uit de volgende typen koffers:

Afhankelijk van welk type promotiekoffer je kiest, kunnen we de promotiekoffer vanbuiten voorzien van bedrukking en vanbinnen een op maat gemaakt interieur van bijvoorbeeld schuim ontwerpen.

Promotiekoffer op maat door Insolpa

Wil jij eventueel een promotiekoffer op maat laten maken door ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle productie in eigen huis, waardoor we snel kunnen produceren. Daarnaast heb je bij ons de ruimste keuze qua assortiment. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten kun je ons bereiken via 010-5240499 of mailen naar info@insolpa.com.

https://insolpa.com/