Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Loopbaancoach Friesland voor al uw loopbaan- en levensloopvragen

Met een loopbaancoach Friesland ontdekt u uw kwaliteiten

Bent u op zoek naar werk of een studie en heeft u twijfels over wat bij u past? Of zou u een andere weg willen inslaan? Volkerink & Partners heeft veel kennis en ervaring met loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten. De begeleiding door deze loopbaancoach Friesland vindt plaats vanuit een holistische visie. Uw wensen, toekomstdromen, competenties en mogelijkheden zijn het uitgangspunt. Dit begeleidingsbureau staat ook voor u klaar als u een loopbaancoach Groningen nodig heeft.

Loopbaancoach Friesland voor een persoonlijk loopbaantraject

De ervaren medewerkers van Volkerink & Partners helpen u met passie voor hun vak met het vinden van antwoorden op vragen die gaan over levensloop en loopbaan. Een loopbaantraject verzorgd door deze loopbaancoach Friesland is altijd op maat gemaakt. Met de hulp van de coach leert u meer over uw kwaliteiten en uw persoonlijke meerwaarde met betrekking tot de arbeidsmarkt. Ook als u gedwongen afscheid neemt van uw baan of na langdurige ziekte terugkeert op de werkvloer biedt Volkerink & Partners passende begeleiding. De trajecten zijn afgestemd op uw situatie en duren meestal drie maanden tot een jaar.

Ervaren loopbaancoach Utrecht of Zwolle

Ook als uw studie bijna is afgerond kan een loopbaanadviseur van Volkerink & Partners u helpen om samen met u te onderzoeken wat voor soort baan bij u past. Wie in Utrecht woont kan hiervoor terecht bij de loopbaancoach Utrecht. De loopbaancoach Zwolle helpt u verder als u in Zwolle of omgeving woont en graag opnieuw wilt kijken naar uw kwaliteiten en talenten, zodat u beter weet welke weg u wilt inslaan in de toekomst.

Volkerink & Partners coacht zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De loopbaancoach analyseert uw persoonlijke situatie en onderzoekt samen met u de mogelijkheden voor een perfecte match op werkgebied. Of u nu een loopbaancoach Zwolle of een loopbaancoach Groningen zoekt, dit bureau levert maatwerk voor elke vraag!

https://www.volkerinkenpartners.nl/loopbaancoach-friesland/