Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Loopbaanadviseur of loopbaancoach in Leiden en omstreken

Working Matters is dé loopbaanadviseur in Leiden en omstreken. Wanneer u besluit een nieuwe opleiding te volgen of een nieuwe baan te zoeken, wilt u op veel vragen antwoord hebben. Want wat wilt u precies, en wat kunt u zoal? De loopbaancoach voorziet u tijdens loopbaanbegeleiding van advies waar u mee verder kunt. Deze adviseur geeft u meer inzicht in uw eigen kunnen. Daar kunt u op rekenen!

Deskundig in vraagstukken op het gebied van functioneren, werk en loopbaan.

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder!

Nieuwe kansen in uw carrière

De loopbaanadviseur in Leiden zorgt er tijdens de loopbaanbegeleiding voor dat u antwoord heeft op die vragen. Onze loopbaanadviseurs kijken naar mogelijke nieuwe kansen in uw carrière. Dit bereiken we door middels koersonderzoek inzicht te krijgen in uw motieven, persoonlijke doelen, persoonlijkheid en capaciteiten. Dit helpt richting te geven en houden aan uw eigen leven. Daarnaast helpt de adviseur bij het nemen van de juiste beslissingen en bij relaties met anderen.

Loopbaancoach in Leiden geeft een duidelijk toekomstbeeld

Met behulp van de loopbaancoach in Leiden en omstreken leert u aan de hand van dit inzicht uw beroepsmatige koers te bepalen. De inhoud van dit traject wordt bepaald aan de hand van een aantal punten. Uw achtergrond, opleidingsniveau, werk- en denkniveau. Aan het eind weet u precies welke kant u in de toekomst op wilt en hoe u dit pad beloopt. Ook weet u exact wat uw meerwaarde is in relatie met huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven.

Oplossingsgerichte werkwijze en nieuw toekomstperspectief

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding in Leiden en omgeving? We zetten de voordelen van onze loopbaanadviseur in Leiden voor u op een rij!

  • Een oplossingsgerichte werkwijze en coachstijl
  • Gedegen en actuele kennis van arbeidsmarktontwikkelingen en functies
  • Maatgerichte inzet van loopbaaninstrumenten
  • Na afloop van een loopbaanadviestraject zicht op nieuw toekomstperspectief
  • Een professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC)

Working Matters, omdat wij begrijpen hoe belangrijk werk is in uw leven

Maak een afspraak met de loopbaanadviseur in Leiden

Bent u benieuwd naar wat de loopbaanadviseur in Leiden kan betekenen voor u en uw medewerkers? Is het tijd voor de volgende stap, maar is het nog de vraag welke stap dat wordt? Maak vandaag nog een afspraak! Wij zorgen er graag voor dat u weer plezier krijgt in uw werk, bestaande mogelijkheden benut en nieuwe arbeidskansen creëert.

U kunt ook wij Working Matters terecht als u op zoek bent naar re-integratie of outplacement in Leiden. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op! We helpen u graag verder.

 

https://www.workingmatters.nl/