Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Locker.nl voor bedrijven en particulieren

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij er behoefte is aan kledinglockers. Dit kan in een sport- of recreatie kleedkamer zijn, maar ook in een ruimte op kantoor. Bijvoorbeeld als er op het werk bedrijfskleding wordt gedragen en je dus een veilige en schone plek voor je eigen kleding nodig hebt. Hoe groot de kledinglocker moet zijn, is afhankelijk van wat er allemaal in moet. Soms gaat het alleen om een jas, maar het kan ook zijn dat er meer kleding in moet, of dat er zelfs ook een plek voor schoenen en een tas moet zijn. Locker.nl heeft kledinglockers in verschillende maten en uitvoeringen, voor alle wensen en doeleinden zijn passende kledingkasten te vinden.

Een veilige opbergplek
Soms is er behoefte aan een kast waar de laptop of het tablet veilig in opgeborgen kan worden. Dat kan zijn omdat je hem even niet nodig hebt, of dat je hem in een bepaalde ruimte niet mee naar binnen kunt nemen. Een speciale laptopkast is dan een ideale oplossing. Hier kunnen diverse laptops veilig achter gelaten worden totdat ze weer nodig zijn. Vaak heeft de laptoplocker ook de mogelijkheid om je laptop aan te sluiten op de oplader in de kast. Doordat je jouw locker af kunt sluiten, hoef je er tijdens het opladen dus niet bij te blijven. De laptop is veilig opgeborgen tijdens het opladen. In deze kasten zijn speciale ontluchtingsgaten aangebracht waardoor de laptop niet oververhit zal raken tijdens het opladen.

Diverse lockers en opbergmogelijkheden!
Neem eens een kijkje bij locker.nl. Behalve laptopkasten, schoolkluisjes en kledinglockers hebben ze nog veel meer handige kasten om persoonlijke spullen veilig op te bergen. Je kunt alle nieuwe en tweedehands kasten online bestellen en ze worden bezorgd in geheel Nederland en België. Ophalen kan ook, zelfs in de avond en het weekend.

https://www.locker.nl/