Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Legionellabestrijding met ultrafiltratie

Ultrafiltratie als oplossing voor legionella

Legionella besmettingen blijven op de loer liggen, regelmatig blijven er besmettingen opduiken. Daarom moet je heel goed oppassen met het vernevelen van water, waar dan ook ter wereld. Ik heb laatst de perfecte oplossing gevonden voor dit probleem, en dat is ultrafiltratie. Ik ben namelijk als de dood dat ik op de een of andere manier legionella verspreid met het vernevelen van water. Via Aqua D&S kwam ik bij ultrafiltratie uit. Dit is een methode waarbij het water volledig gezuiverd wordt van alle ongewenste bacteriën en virussen. Je weet hiermee zeker dat het water helemaal zuiver is.

Volledig zuiver water

Doordat bij ultrafiltratie het water gefilterd wordt door een membraan, krijg je na het proces volledig zuiver water. Dit komt doordat alle andere stoffen verwijderd worden. Besmettingen met de legionella bacterie kunnen zo voorkomen worden. Je weet altijd zeker dat je schoon en veilig water hebt, wat ook altijd drinkbaar is. Verder is het ook een zeer verantwoorde en duurzame manier om water te filteren. Je bespaart hiermee veel energie- en onderhoudskosten. Dit is een van de redenen waarom ik heb gekozen voor deze ultrafiltratie unit. Ik raad het je ook zeker aan om hier ook voor te kiezen!

Kies voor een ultrafiltratie unit

Wil jij er ook van verzekerd zijn dat je altijd schoon water hebt? Kies dan voor een ultrafiltratie unit van Aqua D&S. Mocht je eerst meer informatie willen verkrijgen van het bedrijf zelf, dan kun je altijd op hun website kijken. Hier staat veel meer informatie. Indien je daarna nog vragen hebt, kun je altijd contact met ze opnemen. Ze staan je graag te woord. In een gratis adviesgesprek vertellen ze alles over de toepassingen van een ultrafiltratie unit.

https://www.aquadns.nl/