Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Leer de tango in Den Haag

Intrigeert het jou om de tango in Den Haag te leren dansen? Maar denk jij dat je van nature soepele heupen, snel voetenwerk en een immens gevoel voor ritme nodig hebt voor een kunnen dansen van een soepele en sensuele tango? Dat je alleen daarmee succesvol de tango kunt leren dansen? Geen zorgen, want dat is helemaal niet waar. Door dansles in Den Haag te nemen, kan ook jij de tango leren! Iedereen kan het leren, dus jij ook. Voor tango dansles in Den Haag kun je terecht bij Alma de Tango!

Dansles in Den Haag bij Alma de Tango

Bij Dansschool Alma de Tango komt jong en oud om te leren dansen. Voor de fun of voor wedstrijden, iedereen is welkom en je komt altijd in een klas met dansers die op hetzelfde niveau zitten als jij. En ja, natuurlijk is de één beter dan de ander, maar zo kun je van elkaar blijven leren.

Van dansles in Den Haag bij Dansschool Alma de Tango mag je het volgende verwachten:

  • Gezellige lessen waarin plezier hebben centraal staat;
  • Dansen is leren door te doen;
  • Een vaste partner hebben mag, maar is zeker niet nodig. Alleen komen is geen enkel probleem;
  • De proefles is altijd gratis;
  • Je kunt bij Alma de Tango in Den haag terecht, maar ze geven ook dansles in Rotterdam;
  • Er zijn wekelijks tango lessen te volgen;
  • Alma de Tango organiseert regelmatig salons (tangofeesten) waar je kunt genieten van optredens van docenten en zelf lekker het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Het is niet eng, de tango leren is leuk!

Veel mensen vinden de tango een prachtige dans, maar zijn tegelijk een beetje geïntimideerd door de intensiteit van de dans. Dat is nergens voor nodig. Bij Alma de Tango kun je de tango in Den Haag leren op je eigen tempo en je zult ontdekken dat ook jij snel op een bepaalt niveau kunt meedansen, waardoor je juist zelfvertrouwen voelt in plaats van het eng te vinden. Bij dansles bij Alma de Tango staat je op je gemak voelen en plezier hebben in leren dansen centraal.

Schrijf je in voor tango dansles

Je kunt je gemakkelijk online inschrijven voor tango Dansles in Den Haag. Je hebt zowel samen als alleen van harte welkom bij Dansschool Alma de Tango. Dansen is een prachtige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je hebt dan ook geen vaste partner nodig, al mag dat uiteraard wel. Bekijk de website van Alma de Tango voor meer informatie en om je in te schrijven voor tango danslessen.

http://www.almadetango.nl/