Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Ledlamp buiten, ledstrips, leddimmer of led lichtslang kopen?

Ledlamp buiten

Nu de gloeilampen op hun retour zijn worden deze veelvuldig vervangen door energiezuinige ledlampen. Schaf bijvoorbeeld een ledlamp buiten aan om ook na de zomer nog te genieten van een mooi verlichte tuin. Wilt u misschien een ledlamp buiten plaatsen die als straatverlichting fungeert? Ook dat is mogelijk. U kunt ook eens denken aan een bewegingssensor als ledlamp buiten om u veiliger te voelen.

Ledstrips

Door ledstrips zowel binnen als buiten te gebruiken kunt u een unieke sfeer creëren. Ledstrips zijn in veel kleuren verkrijgbaar en met een beetje creativiteit op diverse plaatsen toe te passen. Ledstrips kunnen uw keuken op een prachtige manier verlichten. Als u ze onder uw keukenkastjes plaatst zal uw keuken direct een ruimtelijk effect krijgen. Richting de feestdagen zijn juist de gekleurde ledstrips weer heel goed toe te passen.

Leddimmer

Hoe mooi de toegevoegde waarde van ledverlichting ook is, er zijn momenten waarop het prettig is als de verlichting wat meer op de achtergrond aanwezig is. Voor die momenten is het prettig als u de verlichting middels een leddimmer kunt aanpassen. U kunt een leddimmer vanaf de vloer activeren, of een leddimmer kiezen die wordt ingebouwd en vervolgens wordt voorzien van een mooi afdekfront. Bekijkt u de mogelijkheden maar eens die er zijn op het gebied van leddimmers.

Led lichtslang

Waar ledstrips een verfijnde uitstraling hebben, heeft een led lichtslang juist een robuuste uitstraling. De led lichtslang wordt vaak voor decoratieve doeleinden gebruikt. Uw kunt uw tuin rondom voorzien van een led lichtslang, in de kleur die u het beste vindt passen. Als u het gebruik van de led lichtslang combineert met een mooi hoekstuk, dan kunt een strak effect bewerkstelligen en de betreffende ruimte van een prachtige bundel licht voorzien.