Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Led Online beantwoordt iedere vraag over ledverlichting

Bij de aankoop van ledlampen -en het maakt dan niet uit of het om werkplaats-, kantoor- of winkel verlichting gaat- is lumen een belangrijke eigenschap om rekening mee te houden. Deze officiële eenheid van lichtstroom vertelt iets over de lichtintensiteit. Lumen wordt weleens verward met lux (Latijn voor licht), de sterkte van licht. Lux drukt men uit in lumen per vierkante meter. De formule luidt: 1 lux = 1 lumen / m². Wat is nu precies het verschil tussen lumen en lux? Bij lumen gaat het erom hoeveel licht een lamp naar alle kanten toe uitstraalt, de lichtopbrengst dus. Lux geeft weer hoeveel licht van een lamp daadwerkelijk een oppervlak (badkamertegels bijvoorbeeld) bereikt.

Sta jij op het punt een eigen winkel, praktijk, showroom of atelier te openen? Led rails of panelen kunnen we aanraden. Als etalageverlichtingzijn led spots geschikt. Daarnaast is het verstandig anti-paniekverlichting aan te schaffen. Dit soort verlichting zorgt ervoor dat bezoekers in het geval van een calamiteit weten hoe ze het pand kunnen verlaten. Anti-paniek lampen worden ook wel vluchtweglampen genoemd en ze vallen binnen de categorie noodverlichting. Als het reguliere licht uitvalt, gaan de anti-panieklampen binnen 15 seconden aan. Ze moeten minstens een uur kunnen branden volgens de voorschriften. Op Ledonline.nl kun je een kwalitatief goede anti-paniek inbouwlamp kopen. Het is een witte lamp met een diameter van 134 mm. De 3W lamp heeft een IP-waarde van 20. Hij brandt, geheel autonoom, zeker drie uur achter elkaar.

Als je leds koopt op ledonline.nl ben je verzekerd van goede lampen, eerlijke garantievoorwaarden en uitstekende service. Bij iedere aankoopt geldt een bedenktijd van 14 dagen. Je mag de lamp of lampen -zonder daarvoor een reden te hoeven geven- terugsturen. Het verzoek is of je het product / de producten ongebruikt, in de originele verpakking en met het speciale retourformulier op de post doet. Dit formulier kun je downloaden op www.ledonline.nl. Je kunt het ingevulde formulier desgewenst ook mailen naar info@ledonline.nl. Zodra het pakket weer terug is bij Led Online en een en ander in de administratie is verwerkt, krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening.