Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Koplampen laten smoken door Blindeer Koning

Blindeer Koning is gespecialiseerd in het tinten van ruiten, car wrapping en het polijsten van doffe koplampen. Sinds een tijdje hebben wij onze dienstverlening uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om de koplampen, achterlichten en reflectoren van jouw auto te laten smoken. Daarbij brengen wij met behulp van een smoke folie een andere tint op de verlichting of reflectoren aan. Koplampen smoken is een eenvoudige manier om je auto een stijlvollere uitstraling te geven. Blindeer Koning heeft een breed aanbod aan verschillende soorten tinten. Je koplampen laten smoken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom de koplampen van je auto smoken?

Er zijn diverse redenen om de koplampen van jouw auto te laten smoken. Zo heeft de smoke folie die wij aanbrengen een beschermend effect voor de koplampen. Deze zijn beter bestand tegen krassen en steenslag. Dat zorgt ervoor dat de auto langer zijn waarde kan behouden. Ook houdt het folie uv straling van zonlicht tegen. Ook daardoor gaan de koplampen langer mee. Verder zorgt het smoken van koplampen voor een luxere uitstraling van je auto. Koplampen met een tintje zijn makkelijk om schoon te houden en kunnen ook zonder probleem door de wasstraat. Heb je schade opgelopen? Dan is het folie makkelijk om te vervangen.

Kies voor Blindeer Koning!

Schakel Blindeer Koning in als jij de koplampen van jouw auto wilt laten smoken, je autoramen wilt tinten of voor car wrapping. Je geniet dan namelijk van allerlei voordelen. Wij geven je een overzicht:

  • Elke dag van de week geopend op afspraak;
  • Ook ’s avonds geopend!;
  • De scherpste tarieven van Nederland;
  • Levenslange garantie op het blinderen van ramen;
  • Klaar terwijl u wacht;
  • Ruim aanbod aan kleuren en structuren;

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken voor het laten smoken van je koplampen of voor het blinderen van kantoren? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust eens contact op. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website of per telefoon via 06 21 886 624 (bellen of whats-app).

https://www.blindeerkoning.nl/