Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Koop een karaoke set en organiseer een karaoke feest!

Een karaoke is in het begin altijd wat ongemakkelijk, maar als er een paar mensen beginnen is het binnen no-time een geslaagd feest. Voor een karaoke avond is niet veel nodig: een hoop gezelligheid, mensen die durven te zingen en een karaokeset. Hoe organiseer je nu zo’n avond? Lees verder voor wat tips.

Benodigdheden voor een geslaagd karaoke feest

Heb jij wel zin in een gezellige avond vol met muziek? Organiseer voor al je vrienden en familie een karaoke feest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Om het karaoke feest te laten slagen heb je onderstaande onderdelen in ieder geval nodig. Dit naast de nodige alcohol die de gasten wellicht nodig hebben om moed in te drinken voor ze de microfoon durven te pakken.

Scherm

Ben jij iemand die na het horen van een liedje direct mee kan zingen? Lucky you. Velen van ons hebben nog wat moeite met de songtekst. Om een stille karaoke te voorkomen is het daarom raadzaam om gebruik te maken van een scherm. Op dit scherm kun je de nummers aankondigen, de playlist tonen en uiteraard de tekst van alle liedjes laten zien. Je vind veel verschillende karaoke versies op YouTube, maar ook bestaan hier verschillende apps voor die je via je telefoon kunt koppelen aan het scherm of de karaoke set.

Karaoke playlist

De karaoke playlist natuurlijk. Lekkere meezingers is een must. De tophits van nu, all-time classics en meer nummers die passen bij jouw publiek. Wacht dacht je van Nederlandstalig, 90’s of pop? Heb je even geen inspiratie? Er zijn al verschillende bestaande playlists die je kunt vinden op Spotify of YouTube.

Karaoke set

Maak het karaoke feest af met een echte karaoke set. Platte zang klinkt vaak toch niet zo mooi als we zouden willen, veel karaoke sets zijn voorzien van een echo effect. Dit geeft de stem van iedere amateur zanger een boost. Daarnaast is het noodzakelijk om een microfoon aan je karaokeset aan te sluiten. Met de microfoon in je hand kun je helemaal los gaan. Iedereen mag de zangkunsten van elkaar horen, zing je redelijk of heel vals, het maakt niet uit. Iedereen gaat er plezier aan beleven!

Karaokesets kopen bij MaxiAxi

Karaokesets voor vermaak én voor professionals kun je bij een speciaalzaak kopen. Het huren van materiaal is vaak onnodig duur. MaxiAxi een speciaalzaak voor alle licht- en geluidsoplossingen. Ze verkopen dj-gears en alle materialen voor muziek- en goede geluids liefhebbers. Van versterkers, tot speakers, tot microfoons en home cinema sets.

https://www.maxiaxi.com/
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.