Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

Kom kamperen bij de leukste Camping van Apeldoorn!

Camping de Helfterkamp nabij Apeldoorn is een natuurcamping voor jong en oud en er valt altijd wat te beleven. Het bevindt zich in het hart van de Veluwe, dus je bent constant omringt door natuur. Het is mogelijk om hier te kamperen met een eigen caravan, maar je kunt er ook voor kiezen hier te verblijven in een tourcaravan, stacaravan of vakantiewoning. Er is genoeg te doen voor de kinderen en als ouders kun je heerlijk tot rust komen. Klinkt dat niet als een perfecte vakantie?

Een gezellige en unieke camping vlakbij Apeldoorn

Op Camping de Helfterkamp ben je constant omringt door de natuur. Daarnaast is het niet alleen een camping, maar ook een agrarisch bedrijf en een kinderboerderij! Het bevat ruim opgezette kampeerplaatsen en uitstekende faciliteiten voor alle bezoekers. Kinderen kunnen hun gang gaan in het speelbos en als ouder kunt u bij de tent genieten van de rust en de natuur om u heen. Daarnaast is deze camping een ideale uitvalsbasis voor actieve wandelingen en fietstochten in combinatie met culturele uitstapjes. Kortom, op Camping de Helfterkamp is er voor iedereen wat te beleven!

Verschillende activiteiten rondom de gezelligste camping van Apeldoorn!

Zowel op de camping als in de regio Apeldoorn vindt u leuke activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Bezoek zo eens Vaassen, een gezellig en modern dorp met een breed aanbod aan winkels en restaurantjes waar u een heerlijk hapje kunt eten. Bent u toch op zoek naar nog meer rust, dan bieden de bossen met wandeltochten en fietsroutes nabij Vaassen precies wat u zoekt. Wanneer u even behoefte heeft aan een wat bruisendere omgeving, bent u binnen 20 minuten in het centrum van Apeldoorn en binnen 15 minuten bij speelparadijs Koningin Julianatoren! Maar nergens zult u zo genieten als bij Camping de Helfterkamp.