Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf in Utrecht

Voor een fijn kinderdagverblijf in Utrecht moet je bij Kinderopvang Het Kevertje zijn. Ik heb voor deze kinderopvang gekozen omdat het me een fijne opvang leek, die geschikt is voor mijn kind. De medewerkers kennen jou als ouder, en weten wat jouw kind nodig heeft. Dit komt doordat het een kleinschalige opvang is, met slechts twee groepen. Het kinderdagverblijf heeft ruime openingstijden, waardoor je jouw kind altijd voor je werk kunt brengen en daarna weer kunt ophalen.

Een vaste dagindeling

Veel mensen beseffen het zich niet, maar ook kinderen hebben regelmaat nodig. Bij dit kinderdagverblijf bieden ze daarom ook een vaste dagindeling voor de peutergroep. Dit zorgt voor rust en structuur. Er zijn diverse verzorgingsmomenten, maar er wordt ook Engels geoefend, voorgelezen, gedanst en buiten gespeeld. Daarnaast hebben de kinderen hun eigen bed in de slaapkamer met eigen beddengoed. Er wordt altijd toezicht gehouden, ondanks dat er ook cameratoezicht is.

Ook de babygroep heeft een vast ritme, maar dit is afgestemd op de thuissituatie van de baby. Dit bespreken ze altijd met jou als ouder. Aangezien ik een baby op deze opvang heb, vond ik dit iets heel fijns. Er wordt alles aan gedaan om een veilige omgeving voor de kinderen neer te zetten. Hierdoor laat ik mijn kinderen altijd met een gerust hart achter als ik ga werken.

Kies ook voor dit kinderdagverblijf in Utrecht

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf in Utrecht? Kies dan voor Het Kevertje. Geloof me, daar ga je geen spijt van krijgen. Kinderen kunnen hier optimaal spelen, leren en genieten van hun onbezorgde tijd als kind. Kijk op de website van Het Kevertje voor meer informatie en neem direct contact op met het kinderdagverblijf voor een rondleiding of om jouw kind aan te melden!

https://www.hetkevertje.nl/