Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Keramiek aanrechtblad repareren

Een keramiek aanrechtblad repareren bij u in huis

Een keramiek aanrechtblad ziet er natuurlijk geweldig uit. Het zorgt voor een rustieke en natuurlijk look, is krasvast, kan tegen een stootje en heeft een onwijs duurzaam karakter. Merkt u echter dat er een klein hoekje af is gebroken of ontstaat er een scheur in het blad, dan valt dit wel direct op. Daarnaast wilt u natuurlijk voorkomen dat er meer schade kan ontstaan. In dat geval staat een keramiek aanrechtblad repareren bij u in huis op de to-do list.

Een keramiek keukenblad repareren bij u in huis

Een keramiek keukenblad kan gemakkelijk tegen een pan met kokend water vergeleken met een hout-, laminaat- of onverzegeld natuursteenoppervlak. Laat u echter de pan vallen, dan komt een keramiek keukenblad repareren bij u in huis al snel bij u aan bod. Het blad is immers gemaakt van gebakken klei, die broos is. De voeg die daarin is verwerkt, is typisch een mengsel van cement en zand, dat, net als klei, kan schilferen, barsten en afbrokkelen. Wanneer er schade optreedt, kunt u deze meestal verhelpen met een reparatie ter plaatse in plaats van dat u het hele blad moet gaan vervangen.

Kleine spanen en scheuren tijdens een reparatie keramiek aanrechtblad

De meeste kleine spanen en scheuren in een reparatie keramiek aanrechtblad kunt u zelf uitvoeren, op voorwaarde dat de scheuren zich niet verspreiden. Dit doet u bijvoorbeeld met snelhardende, tweedelige epoxy, die een glanzende glans heeft die overeenkomt met de glans op geglazuurde tegels.

Grotere projecten laat u over aan Maatrepair

Voor grotere projecten kunt u het beste een specialist zoals Maatrepair inschakelen. Neem gerust een keer contact op voor meer informatie over bijvoorbeeld de werkwijze.

https://maatrepair.nl/