Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Karten in Uden op de kartbaan

Ben je op zoek naar een Kartbaan in Uden om een feestelijke partij te vieren? Karten maakt iedere gelegenheid tot een nog groter feest. Ik heb dat zelf ook ervaren tijdens het kinderfeestje van mijn jongste zoon en zijn twee beste vrienden. Alle genodigden hadden de tijd van hun leven! Hier kun je ook terecht voor lasergamen of een personeelsfeest.

Bij kartbaan Uden geniet je van de leukste uitjes voor de laagste prijs!

Beleving voor jong en oud

Deze kartbaan in Uden is echt een beleving voor jong en oud. Tijdens het kinderfeestje van mijn jongste zoon en twee vrienden was er veel plezier. Zo zijn ze natuurlijk wezen karten op de baan. Deze kartbaan beschikt over nieuwe karts en heeft één van de langste kartbanen van Nederland. Daar waren de kinderen zeker van onder de indruk! En ik stiekem ook.

Het traxx kartcentrum

Bij traxx Uden konden de kinderen naar hartenlust karten, lasergamen en heerlijke frietjes eten. Er zijn meerdere redenen waarom ik zo tevreden ben over deze kartbaan. Waarom ik zo tevreden ben? Dat lees je hier onder!

  • Nieuwe karts
  • Een van de langste banen van Nederland
  • Nieuwe laserpistolen e.d.
  • Perfecte service
  • Overheerlijk buffet

Onze medewerkers zorgen ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van een perfecte service. Zo is het mogelijk om na de activiteiten te genieten van een overheerlijk buffet naar keuze.

Echt een aanrader

Ik vind karting in Uden echt een aanrader. De kinderen hebben een hele leuke dag gehad, maar wij als ouders ook! Ik zit er aan te denken om dit bedrijf aan te raden aan mijn werkgever. Ik ben namelijk werkzaam in de omgeving van Uden en wij zijn met enige regelmaat op zoek naar een vergaderruimte. Maar ook voor een personeelsfeest in Uden is de locatie geschikt!

Klanten uit heel Nederland

Ondanks het feit dat deze kartbaan gevestigd is in Uden en Duiven, hebben we veel klanten uit heel Nederland. Ook uit onder andere Oss, Tilburg, Den Bosch en nog veel meer steden.

https://kartbaanuden.nl/

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.