Grotemarkt beraad
Image default
Mode en Kleding

Je tas laten bedrukken?

Je tas laten bedrukken?

Een tas, misschien wel eens van de meeste voorkomende gebruiksobjecten die praktisch iedereen wel in zijn of haar bezit heeft. Waar de tas bij de één puur praktisch dient, is het voor de ander een echte mode accessoire. Het perfecte instrument om eens goed reclame te kunnen maken voor je bedrijf dus! Het maakt namelijk niet uit wat voor een aankoop je doet, de kans dat jij dit meekrijgt in een bedrukte tas van de winkel of het bedrijf is natuurlijk gigantisch. Wanneer je door de stad loopt en er op gaat letten, dan zie je pas wat het effect is een enorme mensenmassa. Het laten bedrukken van je tas is dus een goede investering.

Duurzaam

Duurzaamheid staat natuurlijk bij iedereen hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn de welbekende plastic zakjes in de winkel niet meer toegestaan, mits hiervoor wordt betaald. Dit om vervuiling van het milieu door rondzwervend afval zoveel mogelijk tegen te gaan. We zien dus steeds vaker, dat wanneer ervoor wordt gekozen een tas te bedrukken, dit kwalitatief hoogwaardige tassen zijn. Het bedrukken van rugtassen voor een sportvereniging is één van de veel voorkomende items die wordt bedrukt en tevens ook duurzaam zijn. Door te kiezen voor een tas die ook functioneel is, zullen mensen hem veel vaker gebruiken, wat door de reclame uitingen een hogere prijs meer dan rechtvaardigt.

Welke tassen kun je laten bedrukken?

In principe kun je iedere willekeurige tas laten bedrukken. Of je nu kiest voor een schooltas, handtas of laptoptas, het kan allemaal. Wel is het verstandig goed te overwegen voor welke keuze je uiteindelijk gaat. Vooral wanneer je kiest voor een wat duurdere kwalitatief hoogwaardige tas, is het belangrijk dat de tas ook functioneel is. Het immers zonde dat de tas na één keer gebruik onderin de kast beland. Wat we te vaak zien, is dat er door een bedrijf wordt gekozen voor het gebruik van een canvas tas, of dat heel verstandig is, dat is vaak nog maar te bezien. Ondanks het feit een canvas tas voor bijvoorbeeld naar het strand natuurlijk bij uitstek geschikt is. Denk hier dus goed over na, alvorens je een flinke uitgave doet.