Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Je huis opnieuw decoreren met Deens!

Om je woonkamer een opkikker te geven, is het lang niet altijd nodig te investeren in dure meubels. Nordal of It s About  RoMi lampen kunnen hét verschil maken. En soms is een enkele accessoire genoeg. We geven een voorbeeld. De multi colour paradijsvogel van het label studio ROOF. Hij is gemaakt van gerecycled karton en met plantaardige inkt ingekleurd. Hij spat echt van de muur af met z’n prachtige kleuren en unieke patronen. De vogel heeft de naam Gili gekregen van de ontwerper. Voor de duidelijkheid: het is een 3D object dat je heel gemakkelijk zelf in elkaar zet. Je krijgt er een instructie bijgeleverd. Dit zijn de afmetingen: 23 bij 7 bij 27 cm.

 

Wat voor de living geldt, geldt zeker ook voor de slaapkamer. Een paar sfeermakers op een rij:

-een Urban Cotton wandkleed aan de muur;

-een mooie Madam Stolz schaal voor je sieraden en

-vrolijke ornamenten om die saaie vensterbank op te fleuren.

Wat het laatste betreft een paar suggesties. Een wit vintage zwaantje, gemaakt van keramiek. Je kunt er een plantje of kleine prullaria in kwijt. Met een vintage vaasje in blauw- en bruintinten zorg je voor extra kleur. Dit keramieken exemplaar is 23 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm. Een paar boeken doen het altijd goed voor het raam. Met twee paarse vintage boekensteunen kun je ze netjes neerzetten.

 

En dan kijken we ook nog even naar de keuken. Ongemerkt breng je er veel tijd in door. Dus een beetje gezelligheid mag wel. Hoe je die creëert? Een mooi servies in de kast, kleurrijk tafellinnen, hippe opbergpotten en niet te vergeten retro schaaltjes. Merken die fraaie én functionele keukenspullen in de aanbieding hebben, zijn onder meer HKliving, Madam Stolz en House Doctor. Bij laatstgenoemde staan we even stil. Tijdloos, strak, modern en elegant: zo kunnen we de House Doctor collectie typeren. Dit Deense familiebedrijf levert inmiddels al ruim 20 jaar designspullen. Het assortiment wordt wereldwijd verkocht en bestaat onder meer uit kussenhoezen, plantenpotten, manden, theelichtjes, vazen, dienbladen, karaffen en onderzetters.

https://www.deens.nl/