Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Insecten buiten de deur houden met horren

Het is waarschijnlijk een van de grootste irritaties tijdens en voorjaar en de zomer: de vele insecten die naar binnen vliegen. Niet alleen vliegen, maar ook muggen, bijen en wespen komen af op de zoete geuren en vliegen door de openslaande deuren naar binnen. Maar met de aanschaf van horren zorg je ervoor dat insecten niet naar binnen vliegen en dat je woning insecten-vrij blijft gedurende de zomer.

Zo kun jij optimaal genieten van de aangename temperaturen. Horren zorgen ervoor dat je jouw deuren of ramen wel open kunt houden zodat er frisse lucht naar binnen kan komen. Maar vliegen en andere insecten hebben zo geen kans om naar binnen te vliegen. Een insectenvrije woning tijdens de zomer: het is heel goed haalbaar met een goede hordeur. Wist je dat horren ook uitstekend werken voor het buitenhouden van pollen? Dit is vooral goed nieuws voor mensen die last hebben van hooikoorts.

Mogelijkheden voor het uitkiezen van hordeuren

Bij het uitkiezen van horren heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt niet alleen kiezen voor verschillende soorten en maten, maar ze zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Of je nu kiest voor een hordeur, een plissé hordeur of een lamellenhor: er zit altijd wel iets bij dat bij jouw smaak en woning past. Met een hor op maat ben je verzekerd van veel minder insecten in huis tijdens de zomer, maar profiteer je ook van andere bijkomende voordelen, zoals goede ventilatie en het buitenhouden van pollen.

https://www.moustiquairesurmesure.be/produit/moustiquaire-de-fenetre-sur-mesure/