Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Industriële slaapkamerideeën

Unieke industriële slaapkamerideeën

Zichtbare balken hebben gewoon iets, rustieke baksteen en constructiestaal dat ‒ als je het eenmaal samenvoegt ‒ er elegant, strak en fris uitziet. Industrieel design is in 2021 natuurlijk geen nieuw concept, maar het heeft de laatste jaren wel een gigantische vlucht genomen en is uitgegroeid tot een van de grootste trends in de wereld van woondecoratie. De stijl ziet er zeer beheerst uit, waardoor het esthetisch gezien makkelijk te realiseren is ‒ zelfs voor iemand die geen ervaring heeft. Een industriële slaapkamer inrichten met slaapkamer meubelen van Homemeubels.nl is een prachtig voorbeeld van hoe je moderne en industriële ontwerpen kunt combineren om een levendige sfeer te creëren die niet alleen warm maar ook uitnodigend aanvoelt. Wees dus niet bang om bepaalde elementen te combineren door te kijken hoever je kunt gaan bij een industriële slaapkamer ontwerp.

Creëer ruimte met kamerafscheidingen

Een veel voorkomende trend bij kamerafscheidingen in industriële stijl is het slimme gebruik van staal. Hoewel staal in eerste instantie niet direct slaapkamer vriendelijk materiaal is, bewijst dat een hangende ijzeren staldeur die dient als kamerafscheiding plotseling zeer praktisch en een onverwachte warmte aan de ruimte toevoegt. Maak bijvoorbeeld zelf een kamerafscheiding door een mooie oude bakstenen muur te maken. Het stucwerk eraf en het perfecte plaatje komt zomaar ineens tevoorschijn. Zie je hier geen mogelijkheid in dan is er altijd een optie om ruimtes in te delen door opberg- en kledingkasten te plaatsen. Kleed het geheel af met metalen accent stoelen of kledingrekken en breng zo op een geweldige manier een hele frisse look toe aan je slaapkamer.

Zolder slaapkamer ideeën

Tover de zolder om tot een industriële slaapkamer, waarbij het ontwerp vaak zichtbare balken en leidingen omvat, maar je geen zin hebt om een interieurontwerper of architect in te schakelen. Er is genoeg te vinden in de kluswinkels. Met buizen en planken kun je eenvoudig en snel een rustieke look creëren die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is. Volbreng je zolder slaapkamer ideeën door industrieel geïnspireerde nachtkastjes, kledingkasten en bedden aan het geheel toe te voegen. Voor de juiste aanvulling voor je zolder slaapkamer ideeën hoef je dus zeker niet ver van huis te zoeken.

https://www.homemeubels.nl/