Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie in Zoetermeer en Den Haag

Ik heb al een paar maanden een leidinggevende functie op het werk, maar ik merk dat ik heel erg onzeker ben. Over mezelf, maar ook over of ik mijn werk wel goed doe. Doordat ik onzeker ben over mezelf en over mijn eigen kunnen, luisteren mijn werknemers slecht naar me. Ze nemen me gewoon niet serieus, zo voelt het tenminste. Ik ben er zo klaar mee, ik wil zeker zijn van mijn zaak en dat ook uitstralen. Ik heb een aantal gesprekken gehad bij mijn psycholoog die ik al een aantal jaar ken, maar het helpt niet snel genoeg.

Gelukkig kwam ik terecht bij Praktijk voor Transformatie. Deze praktijk biedt hypnotherapie in Zoetermeer en hypotherapie in Den Haag aan. Daar vertel ik in de blogartikel meer over.

Zeer effectieve methode van trans

Maar wat is hypnotherapie precies? Dit is een zeer effectieve methode die gebruikt maakt van hedendaagse technieken en trance. Dit is een ideale oplossing voor wanneer de reguliere gezondsheidszorg in uw situatie niet genoeg uitkomst biedt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hypnotherapie een persoonlijke invloed heeft op uw emotionele, lichamelijke en geestelijke welbevinden.

Dat komt namelijk dat u middels trance dichter bij uw onderbewustzijn komt. Daardoor kunnen de problemen rechtstreeks bij de wortel aangepakt worden. Dankzij hypnotherapie zijn we er achter gekomen dat ik onzeker ben omdat ik vroeger op de bassischool erg gepest werd door een groepje meisjes uit mijn klas. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mezelf en daar ben ik Praktijk voor Transformatie ontzettend dankbaar voor.

EMDR

We kwamen er tijdens de hypnotherapie in Den Haag achter dat mijn onzekerheid komt door een traumatische ervaring. Ik heb een deel van die vervelende ervaring helemaal zelf kunnen verwerken, maar een deel niet. Daar biedt EMDR in den Haag uitkomst. Door deze vorm van theorie kan ik mijn trauma verwerken.

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is heel erg effectief. Door de hand van de therapeut te volgen die van links naar rechts beweegt en ondertussen aan het voorval te denken, verliest deze gebeurtenis emotionele lading.

Traumaverwerking

Daardoor kon ik vel gemakkelijker terugdenken aan de pesterijen van vroeger, daar op het schoolplein. Dankzij Praktijk voor Transformatie is mijn trauma verwerkt en voel ik me zelfverzekerder dan ooit. En dat merken mijn collega’s ook! Ik ben tevreden. Ik raad het bij onzekerheid op de werkvloer of een ander traumatische ervaring zeker aan om eens contact op te nemen met Praktijk voor Transformatie.

https://transformatie.nu/