Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Huren of kopen van mobiele stroomgeneratoren

Huren of kopen van mobiele stroomgeneratoren

Stroomgeneratoren voor een breed scala van toepassingen

Een nieuw dimensie in mobiele kracht kunt u vinden bij Vos Noodstroom. Met hun mobiele stille generator bent u altijd een stap voor als het gaat om stroomvoorziening. De stille aggregaat van Vos Noodstroom is uitgerust met de modernste techniek en overtuigt door veilige en krachtige prestaties.

Levering overal in Nederland

Ze brengen je stille aggregaat naar om het even welke plaats in Nederland. Het maakt niet uit op welke plaats u werkt, met een stroomgenerator bent u goed voorbereid: op de bouwplaats, voor uw evenement of bij stroomuitval in de industrie. Of het nu als tijdelijke noodstroomvoorziening is of voor continu bedrijf – ze hebben de juiste mobiele stroomgeneratoren voor u, die inspireert met een stabiele en stille werking.

Een stille aggregaat voor uw evenement

Iedereen weet dat elektriciteit uit het stopcontact komt. Op sommige plaatsen is er geen stroomvoorziening. Dan hebt u een mobiele stille generator nodig om u van de nodige stroom te voorzien. U kunt een stille aggregaat kopen of huren tegen eerlijke prijzen. Er zijn speciale oplossingen voor events. Ook in de omgeving van scholen, ziekenhuizen …is het best om te kiezen voor een stille generator

Hoe werkt een stille aggregaat

Een stille generator zorgt voor minder dan vijftig procent minder hinder dan de traditionele stroomgenerator. Specifieke aanpassingen en maatregelen zorgen ervoor dat de fluistergenerator tot vijftig procent minder lawaai produceert dan de standaard generator. De stille aggregaat maakt gebruik van energiezuinig elektromotoren en dynamo’s, waardoor er minder koeling nodig is. De koeling gebeurt door meerdere ventilatoren die aangepaste kanalen hebben en ook kleinere in- en uitgangen. Daardoor zorgen ze voor minder geruis. Koelschroeven met variabele snelheid zorgen voor voldoende koeling met minimale luchtverplaatsing. Deze regeling helpt op zijn beurt ook om het brandstofverbruik te verminderen. De compacte, stevige en geïsoleerde behuizing helpt verder om problemen met overmatig geluid te verminderen.

https://www.vosnoodstroom.nl/