Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Houten carport op maat

Houten carport op maat

Als u op zoek bent naar een overkapping voor uw auto is een houten carport misschien een idee. HAVA kan u hier in elk geval mee verder helpen. Zij bouwen voor u speciaal een houten carport op maat die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij wordt er ook gezorgd dat de carport van de beste kwaliteit mogelijk is.

Een houten carport bouwen

Als u ervoor kiest om een door HAVA gebouwde carport aan te schaffen, komt bij de bouw veel gemak kijken. Uw wensen en behoeften staan bij HAVA op 1. U wordt nauw bij de bouw betrokken. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, wordt er een 3D model gemaakt. Zodra u, na alle aanpassingen, helemaal tevreden bent en akkoord gaat met dit 3D model wordt er pas gestart met de bouw van de carport. Bij de bouw worden er materialen gebruikt die weersbestendig en duurzaam zijn. Verder wordt er uitsluitend gewerkt met hout dat afkomstig is uit Europese bossen. De carport wordt afgeleverd zonder scherpe randen of in het oog springende schroeven. De bouw van de carport vindt plaats in de werkplaats van HAVA. Zodra de carport afgerond is kunt u deze komen ophalen of hij wordt afgeleverd.

Wilt u meer informatie?

Als u meer informatie wilt over het bouwen van een carport door HAVA is dat uiteraard mogelijk. U kunt via het contactformulier op de website contact opnemen. Daarnaast kunt u op de website ook al een eigen carport samenstellen, waarna u een persoonlijke offerte toegestuurd krijgt.

Naast houten carports maken wij ook houten schuren, houten veranda’s, houten kapschuren en houten bergingen op maat.

 

https://www.hava.nl/