Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Hotel Sauerland Nederlandse eigenaar

Wanneer u zoekt naar een heerlijke plek voor een weekendje weg, of langer, is het Sauerland ideaal. Hier heeft u het idee ver weg te zijn terwijl u in werkelijk zo met de auto hier bent. Elk seizoen is het Sauerland prachtig, met de wintersportgebieden en prachtige natuur in de zomer. Als Nederlanders vinden wij het dan natuurlijk extra leuk wanneer dit wordt geleid door Nederlanders. Zoekt u daarom naar een hotel Sauerland met Nederlandse eigenaar? Kom dan naar Parkhotel Sauerland.

Hotel Sauerland met Nederlandse eigenaar

Parkhotel Sauerland bestaat uit twee hotels. Wij heten u van harte welkom in Parkhotel Schmallenberg of Parkhotel Andreasberg. Onze hotels zijn enerzijds klassiek en authentiek, anderzijds zeer modern. We bieden u alles wat u kunt wensen. De heerlijke omgeving helpt hierbij natuurlijk een handje. U kunt hier fietsen, wandelen of gewoon lekker relaxen. Het Sauerland is elk seizoen mooi, voor jong en oud. In de winter kunt u genieten van de mooie pistes, in de zomer van de heerlijke natuur. U heeft hier het idee in een heel ander gebied dan Nederland te zijn, maar dat valt in werkelijkheid mee. Het is slechts 300 kilometer van Utrecht.

Nederlands stel

En het mooie is nog, Parkhotel Sauerland wordt geleid door een Nederlands stel. Extra leuk natuurlijk wanneer u hier als Nederlander verblijft. Het is natuurlijk leuk om te zien dat landgenoten een hotel runnen in zo’n mooi gebied. Ook is het lekker om gewoon in het Nederland te kunnen praten. Het team onder leiding van het Nederlandse stel kan niet wachten om u te ontvangen en al het moois van het Sauerland te laten ontdekken.

https://parkhotel-sauerland.com/hotel-in-het-sauerland-met-nederlandse-eigenaar/