Grotemarkt beraad
Image default
Industrie

Hoogwaardige machineonderdelen en aandrijfcomponenten kopen

Bent u op zoek naar hoogwaardige machineonderdelen en aandrijfcomponenten? Dan zoekt u een toeleverancier met veel ervaring in het produceren van deze producten. Machinefabriek Krimpen produceert al 75 jaar machineonderdelen en aandrijfcomponenten van hoogwaardige kwaliteit. Maar ook het verzorgen van diverse warmtebehandelingen zoals harde, gloeien en nitreren behoort tot de werkzaamheden van Machinefabriek Krimpen.

Een specialist met een breed aanbod en goede service

Door de jarenlange ervaring van deze specialist, een eigen machinepark en een team dat bestaat uit vakmannen weet dit bedrijf u op korte termijn van de beste kwaliteit onderdelen te voorzien. Het aanbod bestaat onder andere uit: omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven. Het is mogelijk dat uw machines op den duur een onderdeel bevatten dat toe is aan vervanging. Naast dat deze leverancier u voorziet van de hoogste kwaliteit producten, voeren ze ook reparaties en revisies uit. Bent u niet meer in het bezit van de tekeningen? Geen zorgen, door de grote kennis van de medewerkers weten zij altijd de oorspronkelijke aandrijving volledig te herstellen. Doordat u geen nieuwe machine aan hoeft te schaffen, bespaart u daarnaast hoge kosten.

Kies voor een expert in tandwielen

Niet alleen een breed aanbod aan machineonderdelen en aandrijfcomponenten behoren tot het assortiment van Machinefabriek Krimpen. Tandwielen die in kleine series en als enkele stuks te bestellen zijn, is waar dit bedrijf ook gespecialiseerd in is. Het is bij tandwielen van groot belang dat ze op de millimeter na nauwkeurig geproduceerd worden. Dit bedrijf gebruikt een CNC machine die dit mogelijk maakt. De machine controleert of de tandwielen door henzelf gemaakt zijn of door een externe producent. Daarnaast beoordeelt de machine de kwaliteit en worden gegevens achterhaald. Alle mogelijk vertandingen worden vervolgens in de fabriek gemaakt. Heeft u vragen over machineonderdelen? Neem gerust contact op met het bedrijf. Ze helpen u graag verder. 

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/