Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Honing die heerlijk van smaak is

Smaakvolle Honing

Indien u gek bent op echte honing kunt u honing bestellen bij Heathen Mead. De honing die de winkel aanbiedt is zeer uniek van smaak, een hele andere beleving dan honing die u ergens anders vandaan haalt. Honing kunt u in veel gerechten gebruiken. Het productie middel van de honingbij is zeer gezond. Honing op brood is lekker, maar ook door de maaltijd, salade of als suikervervanger in een warme kop thee. Honing wordt vaak bereid in combinatie met geitenkaas en walnoten. Dan is echte natuurlijke honing van Heathen Mead een aanrader. Bloemen honing is een genot voor smaakpapillen omdat het een hele fijne zachte zoete nasmaak heeft. Een eetlepeltje honing is gezonder dan suiker of zoetstof omdat het echt uit de natuur komt.

Herkomst van Honing bij Heathen Mead

Honing van bloemen komt van de bloesem. Honing wordt gewonnen uit de nectar van de plant die in het voorjaar bloeit. De honing is in tegenstelling tot gewone honing koud geslingerd en dus zo min mogelijk bewerkt. Daarom blijft de originele zoete nectar smaak behouden. Een ander soort bijzondere honing is fruithoning. Deze is afkomstig van bijen die in de weer zijn in en om fruitbomen. Deze honing heeft een fruitige zomerse smaak en is dus uniek.Ook wordt honing gewonnen uit de klaverbloesem, deze romige honing is gemaakt van klavernectar en zeer vol van smaak. Ook plakt deze honing minder dan andere soorten. Lavendelhoning is ook een soort die u als liefhebber moet proberen. Deze donkere pittige honing is zeer exclusief van smaak en afkomstig van lavendelheides.

Diensten van Heathen Mead

Heathen Mead kan u altijd van informatie voorzien over honing naar keuze. Ook kan advies worden gegeven omtrent recepten. De producten worden in verpakkingen van hoge en duurzame kwaliteit verzonden zodat extra veiligheid is gewaarborgd tijdens het verzenden. Indien het product niet naar wens is mag u altijd binnen 14 dagen ruilen en retourneren.

https://heathenmead.nl/