Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Het uitkiezen van een trouwjurk

Zoek een trouwjurk uit in de bruidswinkel Rotterdam

Voor velen is het trouwen een heuglijke gebeurtenis. Vrouwen kijken vooral uit naar de dag van het trouwfeest en het dragen van de trouwjurk. Ze hebben voor zichzelf daar een beeld bij gevormd hoe de trouwjurk eruit moet zien. In de westerse cultuur wordt over het algemeen gekozen voor een lange witte jurk al dan niet met een sleep. Om het geheel compleet te maken wordt op het hoofd vaak nog een sluier gedragen. Ook wordt er wel in het haar soms een kunstig aangebrachte versiering verwerkt. Daar kunnen bloemen en linten voor gebruikt worden. Ga voor het uitzoeken van de trouwjurk naar de CBW-erkende bruidswinkel Rotterdam. De bruidswinkel Rotterdam biedt door de erkenning meer zekerheid dan andere bruidswinkels.

Garantie van de CBW-erkende bruidswinkel Rotterdam

Bij een CBW-erkende bruidswinkel mag u, binnen 14 dagen na de aankoop, toch nog een andere droomjurk uitzoeken. U heeft een aanbetalingsgarantie doordat u aanbetaling gegarandeerd is. Heeft u na de aankoop toch nog een klacht, dan kunt u die indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie van Bruidsmode. Zou een CBW-erkende bruidsmodewinkel failliet gaan, dan heeft u alsnog recht op het door u bestelde artikel met accessoires. Is dat niet mogelijk, dan zal er een vervangende koop moeten worden aangeboden. Het aanbetalingsbedrag wordt hierbij in mindering gebracht.

De kleur van trouwjurken

Aan het eind van de 18e eeuw wordt wit de algemene kleur voor trouwjurken. In die tijd droegen de rijke vrouwen witte zijde, terwijl de minder gestelde vrouwen gekleurde trouwjurken droegen. Voor de gekleurde trouwjurken werd katoen of wol gebruikt. Witte trouwjurken symboliseren de zuiverheid of te wel de “maagdelijkheid”. Deze symboliek heeft zijn betekenis verloren. Tegenwoordig wordt er niet meer gekeken naar de maagdelijk. 

Bruidswinkel Rotterdam

Gaat u naar de bruidswinkel Rotterdam, dan wordt u door het team van Honeymoon shop goed geholpen om naar de ideale trouwjurk te zoeken. Hier heeft u de keus uit vele soorten trouwjurken die allemaal voorzien kunnen worden van bijpassende accessoires. Een trouwjurk moet er een zijn die liefde uitstraalt. Door de foto’s die gemaakt worden, wordt alles generatie op generatie doorgegeven. De honeymoon shop heeft de grootste collectie trouwjurken. Er zijn vijf verdiepingen die collecties hebben lady Bird, Eddy K, Modeca en nog veel meer. De bruidsmode winkel vindt u in hartje Rotterdam. Neem ruim de tijd voor het uitzoeken van uw trouwjurk, want u komt er ogen te kort.

https://myvintageboudoir.nl/