Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Het gemak van infraroodpanelen in huis

Infraroodpanelen zijn eenvoudig in huis te installeren. Je hoeft geen leidingen te verleggen en ook komt er geen verbouwing aan te pas. Doordat de infraroodpanelen werken op elektriciteit kan het in sommige gevallen nodig zijn om een extra kabel door te trekken naar de gewenste kamer. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt profiteren van een aangename warmte in huis zonder in een bouwval te moeten zitten. Je kunt de oude radiatoren vervangen voor mooi, onopvallende en geruisloze infraroodpanelen voor een duurzame verwarming in huis. Een breed aanbod aan diverse infrarood panelen kun je vinden bij infraroodpaneel.nl

Infraroodpanelen door het hele huis

Je kunt de keuze maken om direct over te stappen in infraroodpanelen in het hele huis. Op die manier hoef je geen enkele kamer meer te verwarmen met gas en kun je alle radiatoren het huis uit doen. Wanneer dit een te grote uitgave is kun je er ook voor kiezen om een aantal kamers te voorzien van infrarood panelen. Op die manier kun je de voordelen eerst ervaren en zo langzaamaan de rest van het huis op deze manier verwarmen. Wanneer je infraroodpanelen in huis hebt wil je niet meer terug naar de standaard verwarming.

Een goede oplossing voor extra warmte

Infraroodpanelen worden ook steeds vaker ingezet als extra verwarmingselement in huis. Vloerverwarming heeft even de tijd nodig om op te warmen en zal hoger uitvallen in de kosten. Een verwarmingselement met infrarood geeft na enkele minuten al voelbare warmte af. Doordat de infraroodstraling door de huid heen dringt wordt je omarmt door een comfortabele warmte, zeker wanneer je dicht in de stralingszone zit. Hierdoor ben je snel opgewarmd wat zeker aangenaam is in de koudere wintermaanden. Je kunt de infraroodpanelen hangen waar je maar wil waardoor je ook in de tochtige hoeken van de kamer lekker warm en comfortabel kunt zitten. 

Jouw infraroodpanelen laten bedrukken

Bij infraroodpaneel.nl kun je de infraroodpanelen laten bedrukken met een mooie foto of een print. Hierdoor kun je het verwarmingselement mooi wegwerken in het interieur. Ook kunnen de infrarood panelen worden verwerkt in een spiegel waardoor de kamer optisch ruimer lijkt én tegelijk kan worden verwarmd. Dit is ook een ideale oplossing in de badkamer. Hang een infraroodpaneel op in de woonkamer en laat er een mooie foto van het gezin op afdrukken om zo te profiteren van het beste van beide werelden. De grote opvallende radiatoren zijn verleden tijd met de komst van de infraroodpanelen van infraroodpaneel.nl.