Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Het bezoeken van een psycholoog in Amstelveen

Wat doe je als je je al een langere tijd rot voelt en er maar niet uit kan komen? Je hebt er volgens je eigen gevoel alles aan gedaan om uit de moeilijke situatie te komen. Wanneer trek je dan aan de bel om hulp te vragen? Het is lastig om zelf te bepalen wanneer je innerlijke “pijn” erg genoeg om ermee naar een psycholoog te stappen.

Leg de problemen die je hebt eerst voor aan je huisarts. Hij zal eerst je problemen aanhoren en in overleg met je, je doorverwijzen naar een psycholoog. Woon je in de omgeving van Uithoorn dan zal hij je naar een psycholoog Uithoorn sturen. Je maakt vervolgens een afspraak met de psycholoog Uithoorn om een bepaalde behandeling te ondergaan.

Psycholoog Amstelveen

Wanneer je in, of in de buurt van Amstelveen woont dan is een gesprek met een psycholoog Amstelveen mogelijk. Je moet je nooit laten tegenhouden door schaamte. Samen met de psycholoog worden je gevoelens op een rij gezet en dan ga je ook samen bekijken welke weg je kunt behandelen om je beter te gaan laten voelen. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende om je je weer beter te laten voelen en hoe je nu weer zelfstandig verder kunt gaan.

De psycholoog Aalsmeer

Wanneer je bij een pyscholoog Aalsmeer komt dan zal hij helpen om je eigen bronnen en mogelijkheden te laten leren ontdekken. Door de opleiding en ervaring weet de psycholoog hoe veel voorkomende klachten ontstaan. Hij werkt met verschillende methodieken om ervoor te zorgen dat je van je klachten afkomt om weer verder te kunnen gaan met het leven.

De acceptance and commitment therapy

Er zijn veel psychologen die, indien nodig, werken met de Acceptance and commitment therapy. Het is een derde generatie gedragstherapie. Het helpt cliënten op een flexibele manier met de obstakels om te gaan die ze in het leven tegenkomen. Dit is het Acceptance deel. Daardoor kan hij of zij blijven investeren in de dingen die hij of zij belangrijk vindt. Dit is het Commitment deel.

https://invivoclinics.nl/psychiater-amstelveen/