Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Gouden zegelringen voor dames en heren

Toen wij een tweeling kregen die uit een jongetje en een meisje bleek te bestaan, besloten we te investeren in een goudezen zegelring voor dames en voor heren. Natuurlijk kunnen onze kindjes die ringen nog jaaarenlang niet dragen, maar het gaat om het idee!

Het leek ons gewoon heel erg leuk om 2 erfstukken in de familie te brengen in de vorm van een ring. Hoe leuk zou het immers zijn om ringen met het familiewapen er op van generatie tot generatie door te kunnen geven? Wij hebben zelf geen erfstukken van onze ouders gekregen, het lijkt ons dan ook leuk om dat wel te doen. Voor de ringen zijn we geslaagd bij Zegelring voor u. Bij dit bedrijf zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Met de hand gemaakt

Een van de redenen dat wij gekozen hebben voor dit bedrijf, is het feit dat deze ringen allemaal met de hand en op maat gemaakt worden. Bovendien zijn alle ringen standaard voorzien van een laag lagersteen. Dit is een agaat, dus die bestaat uit twee lagen. Wij hebben ervoor gekozen om het familiewapen op deze ringen te laten graveren.

Doordat er een laag lagersteen overheen aangebracht is, is er na het graveren van het familiewapen een prachtig effect van twee verschillende kleuren zichtbaar.

Prachtige gouden ringen

Er is op het gebied van materialen heel erg veel keus. Zo konden we kiezen uit rosegoud, witgoud, geelgoud en platina. Uiteindelijk hebben we voor beide ringen gekozen voor geelgoud, omdat we dat het mooist vinden. Het straalt immers een hele hoop luxe uit en is tijdloos.

Gelukkig waren de ringen al klaar voordat onze tweeling ter wereld kwam. Ik heb ze een paar dagen van te voren thuisgestuurd gekregen. Ze zijn prachtig! We hopen dat deze ringen nog heel erg lang in onze familie blijven. Ze passen de ringen helaas dus nog niet, daar moeten we nog even geduld voor hebben. Gouden zegelring voor heren of dames gezocht? Neem daar zeker eens een kijkje!

https://www.zegelringvooru.nl/