Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Glas dient niet alleen maar voor de ramen

Glas dient niet alleen maar voor de ramen

Iindividuele scheidingswanden zijn bijzonder geschikt voor kantoorinrichting

Als elegant, tijdloos en toch modern materiaal biedt glas een breed scala aan toepassingen in het interieur. Voor kantoorinrichting hebben glazen scheidingswanden zich de afgelopen jaren gevestigd als een praktisch en tegelijkertijd stijlvol designelement. Glaszetter Venray helpt u om kantoorruimtes ideaal van elkaar te scheiden en in fasen te verdelen. De meester glazeniers van glaszetter Venray zijn uw ervaren partners voor de vormgeving van glazen scheidingswanden en glazen deursystemen.

De voordelen van glazen scheidingswanden op een rijtje

  • het veiligheidsglas is voorzien van ingebouwde geluidsisolatie waardoor bescherming tot 40 decibel mogelijk is
  • de scheidingswanden worden door het deskundig team van glaszetter Venray vervaardigd en gemonteerd
  • ze vragen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur

Veiligheidsglas in huizen en appartementen kan levens redden

U zult begrijpen dat het gebruik van glas veilig moet zijn. Vooral binnen is extra beveiliging een must. Modern veiligheidsglas van glas Geldrop beschermt tegen verwondingen. Dit geldt vooral voor de woning, waar jaarlijks veel meer ongelukken gebeuren dan bijvoorbeeld in het wegverkeer.

Veiligheidsglas is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Twee producten vormen de basis voor meer veiligheid in huis: gehard veiligheidsglas en gelaagd veiligheidsglas zijn specialisten voor ongevallenpreventie. Gehard veiligheidsglas van glas Geldrop is buitengewoon stabiel en heeft een hoge “buigtreksterkte”. Dit wordt bereikt tijdens de productie door een snelle afkoeling van de glasplaat, die wordt verwarmd tot meer dan 600 graden. Als het wordt vernield, komt de spanning vrij en brokkelt het glas in fracties van een seconde af tot kleine kruimels die niet kunnen verwonden.

Gelaagd glas bestaat uit minstens twee lagen. Deze worden door de toepassing van druk en warmte met een elastische en resistente folie aan elkaar gelijmd. De voordelen van gelaagd veiligheidsglas zijn de splinter-binding, die bescherming biedt tegen verwondingen, en het zogenaamde restdraagvermogen. Als het wordt vernield, hechten de glassplinters zich aan de folie en blijft de ruit als een eenheid op zijn plaats.

https://akkerglas.nl/