Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Geld lenen voor verbouwing

In deze krappe woningmarkt blijkt het vrij lastig om een nieuw huis te kopen dat helemaal aan je wensen voldoet. En als je al een huis hebt gevonden, moet je met heel veel andere mensen bieden op hetzelfde object. Dat komt de prijs natuurlijk niet ten goede. Daarom heb je het idee opgevat om je huis te gaan verbouwen. Helaas is verbouwen ook niet gratis, maar daar is gelukkig de verbouwingslening voor uitgevonden. Daar gaan we in dit artikel wat dieper op in. Lees snel verder!

De verbouwingslening

Bij een partij als Goedlenen.nl kan je een lening afsluiten tegen een gunstige rente, zonder dat je daar bijvoorbeeld voor naar de notaris moet. Let wel goed op dat goedlenen.nl de tussenpersoon is voor de lening en niet de bank. Zo krijg je dus altijd onafhankelijk advies. Bij goedlenen.nl kan je geld lenen in loondienst, maar kan je ook geld lenen als zzp’er. Ideaal toch!

De verbouwingshypotheek

Heb je een iets grotere verbouwing in gedachten, dan is de verbouwingshypotheek misschien de oplossing. Bij een verbouwingshypotheek sluit je weliswaar een extra hypotheek op je huis af, maar dit biedt weer legio fiscale voordelen. Omdat het een extra hypotheek is, is de rente gewoon aftrekbaar. Ook hierbij geldt trouwens dat geld lenen als zzp’er geen enkel probleem is. Laat je vooraf wel even goed informeren of het bijvoorbeeld niet voordeliger is om je hypotheek helemaal over te sluiten.

Concluderend

Heb je besloten om te gaan verbouwen? Ga dan eerst even bij goedlenen.nl langs om objectief en onafhankelijk advies voor de beste financieringsvorm te krijgen. Op deze manier weet je zeker dat je moet kiezen voor een verbouwingslening, of juist een verbouwingshypotheek. Let wel, geld lenen kost geld. Maar als je weloverwegen een verstandige keus maakt, kan de verbouwing je uiteindelijk zelfs geld opleveren. Alvast succes met klussen!

https://www.goedlenen.nl/