Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Geesten in huis verdrijven middels Vortex healing

Ik voelde me al een hele tijd niet fijn in mijn eigen huis. Bij iedere stap die ik zette, had ik het gevoel dat iemand me volgde. Maar wat dat was wist ik niet. Dankzij Vortex healing spiritueel van Shanti Healing kon ik de geesten in huis verdrijven. Ik wilde snel van dit probleem af! Dankzij de vortex behandeling van Shanti Healing kon ik mijn huis reinigen van geesten. Vandaag vertel ik meer over wat deze methode kan betekenen voor de verdrijving van die ongenodigde gasten. Ik ben namelijk enorm te spreken over het resultaat van haar werk.

Geesten beïnvloeden uw leven op een negatieve manier

Geesten in huis verdrijven is van groot belang. Deze creaties kunnen uw leven namelijk op een negatieve manier beïnvloeden. Die invloeden zijn heel verschillend. De ene kan ’s nachts niet meer slapen. Weer een ander ervaart dat een geest energie wegneemt. Daardoor heeft u weinig energie, voelt u zich lusteloos en heeft u helemaal nergens zin in. Het is van groot belang om zo snel mogelijk korte metten te maken met deze geesten.

Geneeswijze van Merlijn

Maar hoe zorgt een vortex healing van Shanti Healing er voor dat de geesten in huis verdwijnen? Deze geneeswijze transformeert de wortels van emotioneel bewustzijn. Het heelt het lichaam en maakt vrijheid los in het hart. Maar hoe werkt dit precies? Het houdt een spiegel voor, waardoor de essentie van de ware ik weerspiegeld wordt.

Weer fijn wonen in eigen huis

Dankzij het werk van deze natuurgeneeskundig therapeut voel ik me weer fijn in mijn eigen huis. Ik ben niet meer bang dat er iemand naar me kijkt wanneer ik in bed lig. Mijn huis is gereinigd van geesten. Ik voel me sinds jaren eindelijk weer fijn in ons eigen huis. Ik durfde voorheen niet meer alleen te slapen. Ik durfde zelfs niet meer alleen thuis te zijn. Zo heftig! Al deze problemen zijn voorbij. De vortex healing van Shanti Healing heeft ons huis gezuiverd van die kwellende geesten. Ik ben zo blij dat ze weg zijn!

https://www.shanti-healing.nl/healing